Header

Vardag

Idag passade jag och Jonte på att sova ut riktigt ordentligt. Jag ska jobba natt, så det kändes skönt att få sova. För en gångs skull är det riktigt varmt och soligt ute. Vi gick en långpromenad i skogen med hundarna och sen blev det B&J på balkongen. Så det blir en toppenmysig Valborg för mig ändå! Vad ska ni göra under Valborg?

/Märta L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OOTD/FOTD/MOTD, Vardag

Jahaja, Valborg imorgon, och min helt består av jobb. Blir inget festande för mig i år! Kanske lite bra det, börjar bli lite för gammal, haha. Jag åkte hem till killen och sprang förbi det nyöppnade Lager 157, fick med mig lite trevligheter därifrån. Dyrt var det inte, så det kändes okej.

/Märta L

Likes

Comments

Böcker, Häxan

Eek, det värsta med att vara bokslukare är att jag inte kan få för många böcker. Om fem år kommer jag ha ett eget bibliotek, haha! Därför försöker jag låna så mycket som möjligt, men vissa böcker är så älskade att jag måste ha dem. "Häxkonst och Schamanism" har jag ju tidigare nämnt, och "Nordiska Väsen" likaså. Jag måste ha dessa i mina bokhyllor, tänkte jag. Och nu är de här. Happy readig!

Jag är helt galen i Johan Egerkrans illustartioner. Så himla vackra och välgjorda!

/Märta L

Likes

Comments

Böcker

Ända sedan jag hörde Niclas Christoffer gästa Ångestpodden ville jag läsa hans böcker. Jag hittade två av tre på biblioteket. Synd att de inte hade den sista, det var den jag var mest sugen på. Men jag är så klart glad över att jag hittade de första två! Just nu läser jag "Som Zlatan, Fast Bättre". Den är bra, men jag tror just den här boken är riktad till en yngre publik, hade jag läst denna när jag var fjorton, femton hade jag nog älskat den. Har ni läst Niclas Christoffers böcker? Vad tycker ni?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Idag är en bra dag. Jag har varit och kört lite spinning och styrketräning, och ikväll är det kurs som vanligt. Det känns så himla skönt att inte vara begränsad längre (även om ledinflammationen inte varade i mer än tre dagar...) och kunna rulla på som vanligt. Det är min nattvecka, men börjar inte fören onsdag igen, så har fortfarande några lediga dagar kvar! Det är ju det ultimata fotovädret ute, haha. Passade på att fåna mig lite framför kameran idag. Hoppas ni får en bra måndag!

/Märta L

Likes

Comments