Header

Skönhet

Jag är såå glad att E.L.F. har börjat säljas i Lykos fysiska butiker! Jag har velat testa smink från E.L.F. jättelänge, så igår sprang jag förbi Lyko och kunde inte låta bli att köpa denna. Jag har ju använt en puderfoundation från Make Up Store väldigt länge, men jag saknar faktiskt flytade foundation, och den här var billig, och jag hade dessutom hört att den var bra. Och det är den! Faktiskt, den bästa foundationen jag har testat! Thumbs up.

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Musik

Ooh, ny favoritlåt med Imagine Dragons! Tror den här låten har några år på nacken, men fyfan vad BRA den är. Jag får seriöst gåshud när jag hör den. Jag tror dock inte att videon är den officiella musikvideon, men den var ganska cool ändå!

/Märta L

Likes

Comments

Artsy

Yää, jag ritade något som jag faktiskt sedan färglade! Det mesta i min skissbok är tråkigt färglöst. Jag använde mina Faber Castell PITT artist pens, som jag inte har kommit på riktigt hur jag ska använda än. De blöder inte ut och igenom papperet i min skissbok, men de är svåra att blenda med varandra och det är inte lätt att få färgen jämn. Men jag gillar dem ändå. Skissen föreställer Dib från Invader Zim, som av någon anledning blev en tjej. Eller jag ritade en tjej först, som sedan blev Dib. Konstigt. Jag lade även till ett litet UFO på den "färdiga" skissen, för jag gillar UFON. Vad tycker ni blev snyggast, svart och vitt eller med lite färg i?

/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

Igår var jag och Jonathan ute på stan och sprang omkring. Egentligen var jag på väg efter en ryggsäck, men hittade ingen jag egentligen tyckte om (det drar sig mot att beställa en i alla fall), men istället så gick jag och kollade på lite smink. Det blir jag alltid glad av. Med mig hem sen fick en borste från Real Techniques och en inliner kajal från Isadora. Bägge dessa har jag sätt många kända bloggare och Youtubers använda, så det ska bli spännande att testa!

/Märta L

Likes

Comments

OOTD/FOTD/MOTD, Vardag

Hallihallå! Ikväll ska jag se årets musikal av treorna från VRG. Som ni kanske minns, var jag med som kostymör i förra årets musikal, vilket var både lärorikt och kul. Årets musikal är "The Wiz", alltså inte någon egenskriven musikal som vi hade, utan en som redan fanns. Det ska bli kul att se vad de har åstadkommit, är jättetaggad! Dagen till ära har jag min Assassin's Creed hoodie som jag för övrigt haft hela veckan (I love it) och en väldigt tjock eyeliner. Men varför inte, liksom.

/Märta L

Likes

Comments

Mat/Bak

En grej som jag är supersugen på att testa är Raw Food. Särskilt bakverk och desserter, för att då kan jag ha mindre dåligt samvete för att jag äter sötsaker, ehe. För jättejättelängesedan kom jag över ett recept på cookie dough bollar, med bara tre ingridienser: Havregryn, daddlar och chokladknappar. Suveränt. Tyvärr så ville det inte riktigt gå ihop, jag var tvungen att ha i lite cocosolja och rapsolja för att få en deg. Men, förhoppningsvis nyttigare än vanlig kakdeg. Gott blev det ju!

/Märta L

Likes

Comments

Accesoarer/Stil

Jakten på den perfekta ryggsäcken fortsätter. Senast snubblande jag över dessa godbitar från Zalando. I jämförelse från min förra förälskelse från ASOS så är dessa både större och billigare. Tyvärr så är det svårt att avgöra kvalitét på en skärm, vilket gör det svårt att välja vilken jag ska köpa. Trist. Men de är såå snygga, eller hur? Vill så gärna klicka hem en av dessa, ååh!

1 2 3 4 5

/Märta L

Likes

Comments