Header

Film/TV-serier

Igår hade vi biomyskväll med familjen i samband med att den nya James Bond-filmen hade premiär. Jag har kollat på James Bond-filmerna sedan jag var liten, både de gamla med Roger Moore och de nya med Pierce Brosnan och Danier Craig. Jag hörde att James Bond-filmerna speglar samhället, i den nya filmen "Spectre" menades det med att den yngre, kvinnliga karaktären var mycket starkare och självständigare än de traditionella "bondbrudarna". Jag gillade henne verkligen, tycker dock att det är lite synd att nästan alla kvinnliga karaktärer i James Bond-filmerna är romantiska objekt. Det är en bit kvar att gå. Har ni sett "Spectre"? Vad tycker ni om James Bond-filmerna?

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Artsy

Idag var jag och syster i stan. Jag sprang in på en av konstnärsbutikerna här i Stockholm, IB Wahlström, och kom ut med ett set med 24 härliga fiberpennor som jag spanat in. Jag har tidigare använt mig av Promarkers, men som jag nämnt i tidigare inlägg, så är jag inte så förtjust i dem, och Faber-Castell har inte under mina knappa tjugo år gjort mig besviken, så varför inte pröva dessa? Om ni också är sugna på att testa dem, hittar ni dem här!

/Märta L

Likes

Comments

Musik

Sedan jag började läsa Marilyn Mansons "Den långa vägen ut ur helvetet" har jag börjat lyssna på hans låtar igen. En av mina favoritlåtar just nu är "The Reflecting God".

/Märta L

Likes

Comments

Artsy

Jag ritade igår. Det blev ett troll med drottningkrona av höstlöv och en snabb/kladdig skiss av Turbo från "Wreck-it Ralph". Min favoritfilm och favoritskurk. Jag har använt mig av blyets, svart tusch och promarkers. Vill testa på fler olika markers, men vet inte vart jag ska börja. Tips, någon?

/Märta L

Likes

Comments

Kläder/Stil

Var ute och sprang ärenden igår. Efter det var jag inne på H&M för att kolla runt lite (mina åsikter var att BARA kolla, promise) men så hittade jag universums finaste rymdtröja och jag fick ett lätt "buy now or cry later"-moment så strax låg den i en påse i min hand och jag vart jätteglad.

/Märta L

Likes

Comments

Film/TV-serier

Nu är det höst och det betyder nya säsonger av mina favoritserier! Det är så mysigt att krypa ner i sängen med en spännande och bra serie. Säsong 11 av Supernatural kommer och nya American Horror Story Hotel som jag är så nyfiken på! Följer ni några serier i höst?

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

​De senaste veckorna har varit riktigt intensiva, och jag är helt slut! Men nu är det en ny vecka och nya tag. Denna vecka kommer nog bli LITE lugnare än de föregående, så jag får se till att slappna av ordentligt när jag är ledig! Jag ska ju även gör Högskoleprovet för första gången på lördag, ser både fram emot och inte fram emot det.

/Märta L

Likes

Comments