Header

Kläder/Stil, Vardag

I lördags kom mamma och pappa hem från sin semester. De firar att det har varit gifta i tjugo år och åkte till Island (vill också åka utomlands, SÅ AVIS) och ridit islandshäst och haft superkul. Med sig hade de massor av fina presenter till oss ungar. Jag fick mössa och vantar, hur fina? Vill att det ska bli kallt nu så jag kan vara fin i mina nya vantar och mössa.

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag och Jonathan varit tillsammans i två år. Gosh. Det är ju riktigt länge! Han var verkligen blivit en del av mitt liv nu, kan inte föreställa mig hur det var innan honom. Hoppas det blir minst två år till med världens mysigaste kille!

/Märta L

Likes

Comments

Artsy

Detta har jag pysslat med idag: Framsida och baksida till min nya almanacka! Först var jag inne på att beställa en från personligalmanacka.se, men detta alternativ blev ungefär 200 kr billigare. Själva almanackan köpte jag på Akademibokhandeln, sen använde jag akvarellpapper, maskeringsvätska och akvarellfärg till framsidan. Jag tyckte det var jättekul att arbeta med maskeringsvätskan, får jag göra fler gånger! På baksidan använde jag svart papper och vit poscapenna. Inte så supernöjd med baksidan, men det duger i krig. Halsduken under är från Black Moon Lilith!

/Märta L

Likes

Comments

Övrigt

Idag fyller en av mina favoritfilmskapare år - Tim Burton! Han har gjort en hel del bra filmer, som Charlie and The Chocolate Factory, Corpse Bride, A Nightmare Before Christmas, Beetlejuice, och många många fler! Så, ett jättejättestort grattis till världens bästa filmskapare!

/Märta L

Likes

Comments

Artsy, Vardag

Jag fick ett presentkort av mina svärföräldrar i studentpresent, och nu tyckte jag att det var dags att använda det. Presentkortet var på en konstaffär här i Stockholm, Kreatima. Har aldrig tidigare varit där, men jag har varit inne på hemsidan och kollat och de har verkligen massor av spännande grejer! Jag tänkte mest på vad jag behöver, som nya tuschpennor i olika tjocklekar och stompfer! Sen vill jag gärna testa maskeringsvätska, så det blev en flaska som jag redan har planer på hur jag ska använda! Min kompis Sara följde med, vilket var kul. Kunde vi båda två känna oss lite konstnärliga!

/Märta L

Likes

Comments