Header

Film/TV-serier

Jag har precis sett klar säsong 9 av min favoritserie Supernatural. Börjar bli lite sorgligt eftersom det bara är en säsong kvar som finns ute. Hoppas de gör fler, för den här serien är så sjukt jäkla bra! Något som de verkligen fått till är seriens skurkar. Jag älskar skurkarna mer än vad jag älskar hjältarna, haha! Mina favoritskurkar är Crowley, Meg (den senaste versionen av henne är min absoluta favorit) och Metatron, som jag känner någon slags hatkärlek till. Har ni någon favoritskurk?

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, OOTD/FOTD/MOTD

Jag har precis kommit hem från en jättemysig lunch/fika med min syster och ett par tjejkompisar! Det var knytis så alla fick göra precis vad de ville ha, så träffades vi hemma hos den ena av tjejerna och satt och åt och snackade i flera timmar. Verkligen sjukt mysigt! Imorgon ska jag träffa en gymnasiepolare, vi ska kolla på konst och äta. Ser fram emot det redan nu!

​Det regnade på vägen dit, därför ser håret ut som det gör...

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

En regnig onsdag som denna tillbringar jag iförd mjukisbyxor med hembakade havrekex, tv-serier och bra litteratur. Vill gärna komma ut och röra lite på fläsket med, får se om vädret är på min sida.Har f.ö. fet bloggtorka, ursäkta mina okreativa inlägg. 

/Märta L

Likes

Comments

Mat/Bak, Träning/Hälsa

Igår testade jag att göra chiapudding! Det är dags att bli lite hälsosam när man tagit sommarlov och bara käkat en massa glass och pizza. Chiapudding är nog det lättaste man kan laga. Det är bara att blötlägga några matskedar chiafrön i mjölk, mandeljölk, sojamjölk, vatten, whatever och om man vill kan man lägga till en smaksättare. Jag hällde ner en halv burk äkta vanilj. Upsi. Sen får det bara stå och svälla över natten så är det klart att ätas morgonen därpå! Jag toppade med persika och nyplockade blåbär. Blåbärssäsongen har kommit nu och när det är bättre väder ska jag ge mig ut och plocka ordentligt så att jag kan baka paj och muffins. Yummy!

/Märta L

Likes

Comments

Listor Och Challenges

1. Jag vill någon gång utbilda mig till yogainstruktör.
2. Jag var ett riktigt Tintin-fan när jag var liten. Jag var riktigt obsessed!
3. Jag brukar sno min partners kallingar, för att hans underkläder är bekvämare än mina.
4. Jag älskar choklad. När jag var liten och skulle köpa lördagsgodis blev det nästan alltid enbart choklad, inga surisar eller sötisar eller kolisar.
5. Jag tycker INTE att "Morran och Tobias" är kul. Solsidan däremot!

/Märta L

Likes

Comments

Stuff från Youtube

Har ni hört talas om "Epic Rap Battles Of History"? Så himla kul! Jag fann den här med Doctor Who och Doc Brown från "Back To The Future". Som ni vet så älskar jag DW och jag älskar även detta! Finns med massvis av historiska kändisar som Mozart vs. Skrillex, Rasputin vs. Stalin och Kleopatra vs. Marilyn Monroe.

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Ett ställe som vi alltid besöker när vi är på Öland är Solliden där kungafamiljen bor på somrarna. Snällt av dem att släppa in besökare som får njuta av de fantastiskt vackra trädgårdarna. Love it. När att sett klart på träd och blommor kan man gå till Kaffetorpet och fika. Det är gott.

/Märta L

Likes

Comments