Header

Vardag

Så idag var det dags att ta tummen ut röven och göra en storstädning av Dizels terrarium! Har aldrig gjort det tidigare, men med några google sökningar och syrrans råd så blev det väldigt fräscht och fint. Det var inte alls svårt och Dizel verkar också vara nöjd med ett rengjort hem!

/Märta L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skönhet, Vardag

Efter konserten igår kraschade jag hos min kille, eftersom sista bussen hem redan hade gått. Det var så sjukt mycket folk på koserten! Ännu mer när det var slut, kändes det som, eftersom jag och mina kompisar inte fick plats på nån av de tre spårvagnarna vi försökte klämma in oss på. Vi gav upp och promenerade istället, vilket var rätt så skönt. Djurgården är så mysigt på kvällen! 

På vägen hem idag åkte jag förbi Åhléns, som alla andra har de sommarrea, vilket jag tycker är trevligt. Fick bl.a. med mig ett blått Wonder Nail-nagellack för endast 29:-. Färgen heter Maroccan Blue och jag tycker det är såå fint och somrigt.

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Har precis varit och sett starten för Gotland Runt! Min pappa och min pappas kompis ska vara med, hejda dem! Sen ikväll blir det mer äventyr, för jag ska till Grönan och se Billy Idol! Det kommer bli fett.

/Märta L

Likes

Comments

Mat/Bak

Idag är det fredag och då ska man fira, tycker jag. Om man inte har några polare att gå på krogen med kan man alltid baka en god kaka. Det gjorde jag idag. Receptet är från min barndom, så nostalgi blandas med mina favoritsmaker; choklad och jordgubbar!

/Märta L

Likes

Comments

Kläder/Stil

Ett av mina absoluta favoritmärken är KILLSTAR. Så snyggt, så coolt och ALLT finns i svart! Tyvärr har jag bara ett endaste plagg från KILLSTAR i min garderob, men plaggen nedanför får gärna, någon gång, göra det sällskap.

Nr. 1​ - Nr. 2 - Nr. 3

/Märta L

Likes

Comments

Stuff från Youtube

Jag måste bara tipsa om youtubekanalen MACshadowcombos, mest för hennes fantastiska historiska sminktutorials! Hon gör en hel del research för att få det så verklighetstroget som möjligt, och hon är väldigt, väldigt duktig på det hon gör. Så om ni är smink- och historiefantaster, precis som jag, tipsar jag er verkligen att kolla på hennes videos!

/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

På senaste tiden har jag fått höra talas om en massa, för mig, okända sminkmärken som jag bara MÅSTE testa! Ett av dem är TheBalm, och eftersom min flytande eyeliner håller på att ta slut som beslöt jag mig för att köpa en ny från TheBalm. Har inte testat den än, men den verkar väldigt lovande och jag bara älskar ur de designar förpackningarna på sitt smink! Ni finner Schwing här!

/Märta L

Likes

Comments