Header

Träning/Hälsa, Vardag

Jag kom precis hem för sista skoldagen innan lovet. Okej, inte sista men det är inga ordentliga lektioner imorgon, så jag tänker nog stanna hemma. Vaknade med svidande hals i morse, men släpade iväg mig ändå. Så en ledig dag ska nog inte skada! Hatar att bli sjuk, det blir så mycket knas! Jag kan inte träna, inte dricka, inte prata ordentligt... Usch, hoppas att det går över snart!

På tal om träning: Jag skulle få nya träningskläder i födelsedagspresent, och de kläderna finns bara att köpa på klubben. Så jag passade på igår efter träningen! Tyvärr hade de inte fått in några shorts än, men det får bli nästa gång! Älskar verkligen solfjädern, solfjädersform for the win!

/Märta L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Musik

Just denna måndag har känts lite extra tung. Kan bero på vädret, kan bero på att det är måndag, kan bero på både och. Det har regnat och varit grått i hela dagen och alla har varit sura. Kul. Men jag får tänka att det är kort vecka och att det snart är lov!

/Märta L

Likes

Comments

Böcker

Igår så kollade jag om min familj tillsammans på Blackfish. Efter någon timme ville jag bara stänga av eftersom det var så hemskt, men efter ett tag så satt jag som fastklistrad. Det är verkligen SJUKT hur människor behandlar och utnyttjar djur för underhållning. Att ta djuren från dess naturliga miljö och flock och lära dem konster för människors underhållning är verkligen HEMSKT. Dessutom så använde de ganska brutala och omoraliska bestraffningsmetoder i dokumentären. Dock så rekommenderar jag ALLA att se den för den var fantastiskt bra. Och om problematiken med tillfångatagna späckhuggare uppmärksammas mer kanske det inte finns några mer shower där man lär tillfångatagna späckhuggare konster för människors underhållning! Tillsammans kan vi.

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Och så har då dagen kommer då jag fyller 19 år. Känner mig väldigt gammal, men är fortfarande lika kort. Blev väckt tidigt eftersom mina småsystrar skulle iväg till stall och högskoleprov. Fick presenter, te och choklad. Bland annat fick jag dessa tre fina saker: Ljuslyktan, smyckesträdet och drinking jaren! Blev jätteglad då jag önskat mig det, och det passar så bra in i mitt rum! Sen kunde jag inte somna om, så jag stack ut och sprang en runda. Nu ska jag ta det lugnt, för ikväll kommer det gäster och då kommer jag ha fullt upp!

/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

Min nya favoritparfym är Fijian Water Lotus från The Body Shop. Den luktar så sjukt gott och fräscht! Har tröttnat lite på sötsliskiga dofter nu, nu är det fräscht och friskt som gäller. Den finns som både body butter, parfym, body mist och body lotion! Ni hittar produkten här eller i min hylla.

/Märta L

Likes

Comments

Böcker

Nu är det dags för den allra sista bildkursen innan studenten. Tycker faktiskt det är lite sorgligt, vi har gjort så mycket roligt under dessa tre år! Det sista vi ska göra är Konstnärlig forskning, och jag har valt att forska om Kryptozoologi och människors förhållande till naturen och dess väsen. För att fördjupa mig i min forskning tar jag hjälp av en helt fantastisk bok - Nordiska Väsen av Johan Egerkrans. Kan verkligen rekommendera den för er som är intresserade av naturväsen. Boken är beskriver både mer och mindre kände väsen, den är fint illustrerad, jag blir inspirerad bara av att bläddra!

Boken finns  härhär eller på närmaste bibliotek. 

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Idag var jag på mitt livs första arbetsintervju. Självklart var det rätt så pirrigt, men hon jag fick prata med var väldigt snäll och i efterhand kändes det som om det gick bra, även om jag hade darrat lite på rösten, haha! Håll nu tummarna för att jag får detta jobb, så jag slipper gå arbetslös efter studenten.

/Märta L

Likes

Comments