Header

Övrigt

För mig har 2014 varit ett av de mest händelserika åren i mitt liv. Först och främst, jag skapade denna blogg i Januari och detta är min första blogg som jag haft mer än ett halv år. Jag och Jonte firade 6 månaders-dag i februari och ett-årsdag i augusti. I Mars fyllde jag 18 och åkte för första gången till England. Jag har röstat i både EU-valet och riksdagsvalet och engagerat mig politiskt i UF Stockholm. Jag har börjat sista ring och graderat för mitt första bälte. Min personliga stil har utvecklats och jag har skaffat nya intressen. Massor av andra roliga saker har också hänt, och jag hoppas att ännu fler roliga saker händer 2015. Gott nytt år på er!  

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Film/TV-serier

Har ni sett Viva Hate som gått på ettan under veckan? Det är, på länge, en av de bästa svenska serierna jag sett! Miniserien på tre delar handlar om fyra unga killar i Göteborg som försöker få igång sitt rockband. Samtidigt måste huvudpersonen Daniel hjälpa sin storebror ur en knipa och hitta tjejen han älskar. Serier är rätt så svensk av sig, men samtidigt har den något annat som jag inte sett förut. Den är otroligt spännande, rolig och skådespeleriet är fantastiskt. Daniel spelas av Tom Ljungman som man sett flera gånger i t.ex. De halvt dolda, Partik 1,5 och Jag saknar dig. Många av skådespelarna har man inte sett förut, men efter den här serien hoppas jag verkligen att få se mer av dem. Denna serie rekommenderar jag varmt!  

/Märta L

Likes

Comments

Skönhet, Tips/Trix

Jag älskar smink. Jag älskar att köpa smink, att upptäcka nya stilar och bära smink varje dag. Jag älskar även alla fina sminkborstar som gör sminkningen ultimat. Men borstar är som små varelser, de behöver vård och omsorg. Därför sprang jag in på KICKS och hittade ett Makeup Brush Shampoo som jag ska skämma bort mina sminkborstar med. Sminkborstar ska tvättas ganska ofta, minst en gång i månaden. Jag har aldrig tvättat mina borstar (hehe) så de var verkligen på tiden. Nu är de nästan lika mjuka och fluffiga som de var när jag köpte dem och redo för att användas på nytt! Shampoot hittar ni i alla KICKS-butiker och även här.  

/Märta L

Likes

Comments

Skönhet

Var ute på byn idag för att shoppa lite för julklappspengarna jag fick. Jag har länge varit ute efter ögonskuggspaletter, alltså med kanske 80 eller 120 olika skuggor. Såna är svåra att få tag på, men istället hittade jag den här vackra paletten på Lindex på rean och fick 12 fina skuggor. Jag köpte även en primer från Lumene och ett tre pack med läppstift från H&M. Fynd!  

/Märta L

Likes

Comments

Vardag

Det är så otroligt skönt med lov eftersom jag äntligen har tid att ta det lugnt och ta hand om mig själv. Har varit på gymmet tre gånger denna vecka och efter dagens pass är jag helt slut i både armar, höft och rumpa. Kommer kännas rejält i morgon, men det är det värt, särskilt när man stoppat i sig så mycket sötsaker som man gör under julen. Mor och far åker hem idag för att jobba måndag och tisdag, men sedan så firar vi nyår tillsammans. Har faktiskt aldrig firat nyår med att festa med kompisar, utan det har alltid blivit med familjen hemma. Ser ni fram emot nyår?  

/Märta L

Likes

Comments

Stuff från Youtube

 

I mitt sökande på underhållning på World Wide Web hittade jag den här sjukt spännande och intressanta dokumentären om sjöjungfrur. Tittar sällan på dokumentärer och speciellt inte från Animal Planet, men denna var otroligt bra. Borde kolla mer på dokumentärer, särskilt sådana om mystiska och övernaturliga saker, men vet tyvärr inte var de går att hitta. Vad tycker ni om dokumentärer?


/Märta L

Likes

Comments

Kläder/Stil, Vardag

Detta hade jag på mig på julafton. Här är det bildliga beviset på att jag faktiskt går klädd i annat än svart. Men inte ofta. Klänningen kommer från Indiska en gång i tiden och är min mammas. Nu var det min tur att ha den. Tycker det passar bra med mitt nya svarta hår. Svarta hår, jag har saknat dig!  

/Märta L

Likes

Comments