Header

Övrigt

Idag drog jag och mina syrror iväg kusinen från Småland till ett av Stockholms mest eftertraktade sommarattraktioner: Gröna Lund. Vädret var sådär halvmulet, så det var en perfekt dag. Inte för varmt och inte alls mycket folk. Det var verkligen superkul! Mina favoritkaruseller är Jet Line, Twister och Pop Expressen. Dem åkte vi flera gånger. Efter vi hade åkt firade vi med god mat. Jag testade Langos, en ungersk maträtt som består av friterat bröd med olika tillbehör. Såå gott! Sen blev det munkar, mjukglass, popcorn och kaffe. Omnomnom. Efter vi hade ätit åkte vi lite till, för att vi kunde, och åkte inte hem förrän sent på kvällen då vi var utmattade men superglada. På vägen hem hittade vi en liten kiosk som bland annat sålde fina armband. Jag och syrran köpte ett varsitt. Ursnyggt, eller hur? 

/Märta L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Listor Och Challenges

1. Jag ääälskar filmen Clockwork Orange!

2. Jag biter på naglarna. Vill sluta och få långa fina naglar MEN DET GÅR INTE!

3. Jag har bytt stil ca 100 gånger. Vissa vill jag inte ens ämna för er för att jag skäms så mycket. 

4. Jag har lätt att bli paranoid och tro att folk inte tycker om mig. SCARY. 

5. Jag älskar stilarna punk (alla, crust, trall, käng o.s.v...) och skinhead. Ville bli skinhead men vågar inte klippa chelsea-cut. Tycker om mitt hår ju!

/Märta L

Likes

Comments

Kläder/Stil


Idag drog Sara med mig ut på stan för en fika och titta lite i affärer. Det var ett gråmulet Stockholm vi besökte men det regnade i alla fall inte på oss (så mycket). Trots vädret köpte vi glass because everyday is icecream day och satte oss ner för lite hederligt tjejsnack. Sen kollade vi lite i affärer. Hade lovat mig själv att hålla i plånboken meeen det går ju inte när Sci-fi bokhandeln hade drömtröjan. SÅ FIN, SÅ NÖRDIG, JAG TROR JAG AVLIDER. Älskar GoT, så nu kan jag nörda loss i den här fina tröjan hela dagarna. 

/Märta L

Likes

Comments

Mat/Bak

Idag kom det finbesök från Småland och det skulle firas stort med bullfest. Alla systrarna i huset fick lov att hjälpa till i köket. Ena hälften blev kanel och kardemumna, andra hälften citron och vanilj. Nu blir det massa bullar och varmt och dricka till. Förbereder mig inför kommande matkoma.

/Märta L

Likes

Comments

Mat/Bak


                     

Idag sattsade jag på att göra en nyttig frukost efter som de senaste veckorna har blivit rätt så mycket ostmackor för min del. Jag hittade lite blåbär i frysen och gjorde en smoothie! Supergod blev den! Här är receptet:

Ett halvt paket blåbär (litet)

En svätt mjölk

Ungefär en halv - en dl filmjölk

En sked honung (om man vill söta sin smoothie)

Jättegott, jättelätt och jättenyttigt! Ten points out of ten. 

/Märta L

Likes

Comments

Accesoarer/Stil

Ser ut som Märta tänker testa en ny hårfärg... Färgen känns lovande då den lovar längre hållbarhet (vilket känns tryggt då de senaste gick helt ur efter två-tre veckor) och härlig glans. Om ni minns ville jag ha lila hår i vintras vilken inte gick så bra då mitt hår var alldeles för mörkt. Nu är det ljusare och jag hoppas att jag får den färg jag länge drömt om.


/Märta L

Likes

Comments


När jag kom hem idag väntade ett litet paket på min säng som innehöll dessa halsband. Beställde dem för ett par veckor sedan och har längtat sååå efter dem. Kommer använde dem mycket i sommar, älskar symboler av alla möjliga slag. Kan vara lite multireligious och ha på mig alla på en gång, hihi. Alla halsbanden kommer ifrån MelindaEmilia

/Märta L

Likes

Comments