Header

Sitter och med en skrivarövning och lyssnar på... Nightcore! Vet inte varför, men jag gillar att lyssna på det medans jag skriver. Jättehärlig bas och låtarna är ju bara för underbara. Spelar ingen roll om jag inte gillar dem som original, allt blir bra med Nightcore! Dessutom är mangabilderna supersöta, ehehe. Idag skriver jag en kort novell inspirerad av skogen jag har hemma. Men jag skriver inte om just DEN skogen, men jag blev i alla fall supernöjd med texten. Lite H C Anderssen inspirerat. När jag väl har en idé så skriver jag i racerfart och låter bara orden spruta ut ur fingrarna, men när jag inte har nån idé, så står det bara still vilket kan bli lite jobbigt... Med tanke på att jag ska skriva två texter till som slutarbete, heh. 


/Märta L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni har väl inte glömt vilken dag det är idag? Mean Girls fyller år! Så denna onsdag ska alltså firas med... Rosa! Skälv har jag inte så jättemånga rosa plagg, men jag gillar det här Jack Daniels linnet väldigt mycket. Så det passar ju perfekt för idag!


/Märta L

Likes

Comments

Hade min audditions-intervju för musikalen idag. Det skulle tydligen spelas in och då blev jag sjukt nervös! Men det var min mentor som höll intervjun, så det kändes ändå rätt bra. Sa allt jag skulle säga och så. Får besked om två veckor. Håll tummarna nu, allihopa!


/Märta L

Likes

Comments

Köpte Pauluns granola med hasselnötter och dadlar igår. Såg det hemma hos min kompis och blev nyfiken på att testa. Brukar vanligtvis inte äta köpt granola eftersom det brukar vara så mycket socker i. Men jag tror den här är bra, den ser väldigt god ut, hehe. Nu ska jag äta min frulle innan det är dags att pallra sig iväg.


/Märta L

Likes

Comments

Vad kan vara bättre när man kommer hem efter ett hårt träningspass än ett paket som ligger hemma och väntar! Beställde en sak förra veckan och sen tog det jättefort tid för paketet att komma hem till mig. Finnemang! Tror dock jag öppnar det imorgon, eller rent av låter Jonte göra det, tehe. Fick dessutom en brand new och alldeles egen pincett av far eftersom mina ögonbryn växer som de behagar. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en kopp chai och dator! Ikväll är det GoT kväll! Hoppas bara att det nya avsnittet kommer upp på sidan där jag kollar på...


/Märta L

Likes

Comments

Står och väntar på bussen och fördriver tiden med selfies och Black Ingvars. På vägen mötte jag en granne, en jättesnäll dam som det är rejält med krut i. Vi pratade hela vägen till bussen, det var trevligt med lite sällskap.Här ser ni hur håret blev! Eftersom det var så många olika nyanser från början så blev det lite ojämt här och där. Men blev sjukt nöjd ändå! I'm a redhead now, redheads are cool.

/Märta L

Likes

Comments

Hade sovmorgon idag så jag gjorde stekta ägg till frukost. Sweet.


/Märta L

Likes

Comments