Header

Idag är det sista dagen i London och ikväll åker vi hem till Sverige. Jag vill stanna kvar här. Jag vill bo här för resten av mitt liv. Den här helgen har varit så sjukt awesome som bara en helg kan vara. Har shoppat, pratat med tvättäkta britter och sett allt från Piccadelly Circus till Madame Tussaude's. Har hittat många fina saker att ta med mig hem, både till mig själv och min pöjk. Min hals krånglar fortfarande så jag låter som en elak gammal häxa när jag pratar, men jag hoppas det går över snart. Snart är det dags för frulle och sen ska vi ut och ta en sista svängom i Englands huvudstad. /Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är en liten sneakpeak på vad jag shoppade igår. Här är Batman-legginsen från Primark. Asballa, or what?/Märta L

Likes

Comments

Igår var det mycket som hände och det krävde hela dagen så gårdagens inlägg kommer egentligen idag istället för den egentliga aktuella tidpunkten, haha. Efter en real brittish breakfust bestående av bagels och te knatade vi på Londons gator ner till Themsen, såg The Tower Brigde och London Bridge. Sen promenerade vi längst Themsen och sökte efter Oxford Street, som var ovanligt knepig att hitta. Tittade lite i några butiker på vägen, hittade ett par asasnygga Dr Martins med stålhätta, fast jag köpte dem inte, väntar till idag om jag kan orientera mig tillbaka till den butiken igen, haha. Sen blev det shopping på Primark och Victoria's Secret. Hittade asmycket på Primark, tre par shorts, ett par asballa leggins med Batman-loggan på och två söta toppar. På Victoria's Secret skulle jag bara ha Body Splash, men min syrra skulle pröva allting i den butiken så det blev mest väntetid för mig. Det jobbigaste var att jag höll på att tappa rösten och var jättehes. Inte kul. Men sen var vi så trötta att vi tog en taxi hem och bytte om, för sen skulle vi se The Lion King musikalen! Herregud, så bra den var! Och Rafiki passar MYCKET bättre som än hon än som en han, tycker jag. Tio och tio för den! Sen gick vi till en mataffär där vi köpte kvällsfika och halstabletter till mig, sen tog vi en taxi hem och åt lite, sen gick jag och lade mig för jag var så trött. Men idag är det nya tag och nya äventyr som väntar!


Blev seriöst kär i den musikalen. Så himla fin!En kvinnlig, badass, icke-engelskt talande Rafiki var min absoluta favoritkaraktär i hela musikalen. Så cool och snygg!

/Märta L

Likes

Comments

Fick Sabatons platta Carolus Rex i födelsedags present av mam och pap igår. Älskar verkligen Sabaton, det är ett av mina absoluta favoritband. Det var en dubbel CD så nu kunde jag lyssna på de engelska versionerna av de svenska låtarna. Har ju alltid hört just de svenska låtarna, så det var lite annorlunda att höra dem på engelska. Vissa var faktiskt bättre på engelska än på svenska. Som låten Carolus Rex tyckte jag faktiskt var bättre på engelska än på svenska. Eller vad tycker ni?


/Märta L

Likes

Comments

Hade världens bästa födelsedag igår. För att inte tala om den mest annorlunda födelsedagen jag upplevt! Är ju arton år nu så nu öppnas en massa nya dörrar och möjligheter. Dock tog hela dagen och nästan all vår energi åt att ta oss från Värmdö till London. Vilken resa! Flyget var försenat eftersom en kvinna skulle föda på planet. Vissa kan ju tycka att det är lite knasigt, men för mig var det ganska stort och fint att jag fick ta (dock en väldigt, väldigt liten) del av det nya liv som påbörjades idag, på min födelsedag dessutom! Sen flög vi över Nordsjön och landade på den engelska landsbygden, en bit utanför London. Sen åkte vi buss in till Liverpool Street och därefter fick vi knata till lägenheten vi skulle bo i. Den var jättefin och jag tror vi alla kommer trivas här under dessa dagar. Sen gick vi ut och åt på en italiensk restaurang och åt jättegod mat. Jag och mamma satsade på vegetariskt och syrrorna tog hambrugare med pulled pork och fader tok kanickel. Vi tre vuxna drack vitt vin och syrrorna läsk. Sen blev det dessert och sen promenerade vi lite på gatorna innan vi vände hem igen för att sova. Min morgon, min dag och min kväll har varit MAGISK och jag hoppas resten av helgen blir minst lika magisk! Jag trivs väldigt bra i London, det är en underbart fin och mysig stad!/Märta L

Likes

Comments

Imorgon fyller jag arton. Och imorgon åker jag till England. Är så grymt taggad, så sjukt kul det ska bli! Hade mentorssamtal idag och min mentor tyckte det var jättekul att jag skulle till London. Orkar inte, vill dit nuuuu!
/Märta L

Likes

Comments

Hade precis mitt seminarium i NO. Det gick jättebra! Min lärare är asskön så man blir inte alls nervös när man ska prata. Han tänker mest på innehållet och hur man presenterar det, så man kan typ sitta och läsa innantill från pappret. Jag hoppas att det gick bra i alla fall. Nu ska jag iväg och jobba och sedan tillbaks till skolan med mam och pap och ha utvecklingssamtal. 


/Märta L

Likes

Comments