Header

Jajamän, snart är det ut i blåsten igen in mot vår vackra huvudstad! Min vackra vän Jessica fyller nämligen myndig idag! Grattis min stora lilla tjej! Är grymt taggad på både party och helg nu. I have such a good feeling about thus. Allons-y!

/Märta L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag, en av veckans bästa dagar! Idag känns det som en bra fredag, jag ska ha kul, träffa vänner och ikväll är det fiesta som gäller. Ohyes. Minns inte senaste gången jag var ute, haha. Måste varit HP i decembras eller nått sånt. Very well, god fredag gott folk!

/Märta L

Likes

Comments

Ibland älskar jag mitt jobb!

/Märta L

Likes

Comments

Har duschat och borstat tänderna och allt som man bör göra innan Sandman kommer. Sitter dock fortfarande vid datorn, kollar bloggar och tumblr, mobilar lite och lyssnar på gamla goa ABBA. Ugh, vill inte lämna. Min baby. Kanske inte borde sitta så mycket vid datorn som jag gör nu, haha. Not healthy. Har börjar läsa mindre än vad jag gjorde förr, not good. Jag älskar ju att läsa. Ska bli en ändring. Var faktiskt och kikade på Bibblan ett tag medans jag väntade på bussen, det är ju så risigt väder ute. Läste lite Nemi och så. Var seriöst stammis på det biblioteket förut! Just nu läser jag Jonas Gardell "Torka aldrig tårar utan handskar - del 1 Kärleken" och såklart "Lady Chatterley's lover" på engelskan. Mys. 

Well, nu drar det ihop sig till natt, gott folk!

(Bjussar på gammal bild i brist på nått färskare)

Puss å kram och gonatt alla folk!

/Märta L

Likes

Comments


Fick sluta tidigt igen. Otroligt skönt att komma hem från plugget att varva ner inför träningen ikväll. Har utlovats sällis av mina fina vän Moa och hoppas hon dyker upp! Var längesen vi körde tillsammans. 

Japp, hemma alltså och det var ingen Skrivandelektion idag. Vi skulle göra en halvkurs reflektion och den är nu gjort. Skön, det. Har även Photoshop läxa tills på fredag. I min skola ingår Digital bild i kursprogrammet och då får man Photoshop av skolan! Galet najs! Ett problem bara... Jag kan ju inte använda Photoshop! D: Är helt ringrostig sen senast och har nästan aldrig använt det heller... Har ingen idé till vad jag ska göra... Gurgel. Förhoppninsvis kommer vi få arbeta på fredag också, så då kan jag få hjälp och sånt. 

So, om jag inte börjar leka och experimentera med Ps, vet jag inte vad jag ska hitta på fram tills träningen... Ska hinna käka lite innan också, ladda med fibrer och vitaminer och proteiner och sånt där bra. Keep calm, carry on, und so weider. I can do this. 

/Märta L

Likes

Comments

Aloha. Fett trött, fett sur, fett otaggad. Hatar morgnar, verkligen.

/Märta L

Likes

Comments

Har suttit och pluggat matte sen jag kom hem. Har precis gjort omprovet som jag har fokuserat jättemycket på och nu ska jag börja på ett helt nytt avsnitt... Allt bara snurrar och jag fattar absolut ingenting. Blir helt gråtfärdig bara jag ser talen. Fattar inte hur det här ska gå. Bajs på alltihopa.

/Märta L

Likes

Comments