Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsSkjorta - Zara
Stickad tröja - Weekday
Bootcut byxa - JC, crocker
Boots - Nelly
Väska - Gina tricot
Klocka - Storm

Likes

Comments

Fick lov att kliva in i min länge önskade barndomsdröm.
Klippa och kamma hår, mer än på en frisördocka.
Otroligt roligt och intressant kortfattat.

Håret skulle fräschas till och jag fick testa på att experimentera med det. Trodde aldrig att det skulle bli såhär fint. Mina förväntningar var helt ärligt ganska låga, är inte så van vid sådant hår överhuvudtaget. Men hur som helst tycker jag att det blev väldigt bra.

Allt klär än skönhet skönhet, som man brukar säga.

Likes

Comments

Jag vill inte klassa mig själv som en feminist. Först och främst anser jag inte att jag kan leva upp till mallen som de allra flesta feminister bär. Jag skulle inte kunna tänka mig att ändra mitt utseende för att stödja feminism och inte heller bära en tröja med kvinnosymbol.
Utseende och skönhet är ett favoritintresse och manligt kön ser jag inget större fel på. Jag tycker inte att kvinnor och män bör vara lika på alla fronter och visa nippels är inget jag föredrar.
Femism i grunden handlar om kvinnors och mäns lika rättigheter, T.ex att vi kvinnor ska få lika hög lön som männen när vi jobbar samma antal timmar och att vi ska respekteras precis som männen respekteras (varken mer eller mindre)
Från den analysen kan jag anse mig själv som en feminist, men i nuläget ser jag det som så mycket mer än en åsikt. De har dragits till ett sorts av agerande (en livsstil) fysiskt och inte mentalt.
Grovhat på killar, äcklande och rop, tjejer som springer runt med kvinnosymbolen på tröjor och målet är att ta över världen.
Jag ser inget fel på feminister och jag har absolut inget emot feminism. Det är för ett bra syfte och hur långt man vill ta det och hur tydligt man vill visa att man är en, är upp till en själv.
Största anledningen till att jag inte vill kalla mig själv feminist är för att jag tycker det är så fel att man ska behöva känna sig skraj och osäker för att svara något annat än "ja, jag är feminist" att folk tar det som en självklarhet och att man annars ska behöva ses som en dålig människa. Jag tycker att det är en fri åsikt och inget man ska behöva känna sig tvingad till att hålla med om.

Såklart är inte alla feminister som jag beskrev, vill inte dra alla över en kam. Det här är bara min bild av feminism och mina anledningar till varför jag inte skulle eller vill klassa mig som en.

Det var allt för mig, ha det gör gött. /maj

Likes

Comments


Tidigt som fan hasade jag mig upp från sängen. En riktigt seg morgon var det. Problem dök upp en efter en.
I duschen var jag en millisekund ifrån att decka stående, sminket fäste inte och frullen smaka skit, (asså skit i betydelse, sämre än vanligt).
Jag följde schemat och var klar i tid (okej, kanske nästan) hörde av mig till Martina som då skulle joina trippen till freeport och självfallet hade inte bussen kommit i tiden som Västtrafikappen anget.
Försökte bevara ett smile på läpparna och fortsätta positiv (man kan ju undra hur det gick).. sedan kom vi i alla fall iväg och väl framme var det nästan tomt med parkeringsplatser. För att vara freeport gav det en udda wibe.
Kollande och sökande i en h eller två blev vi tillslut ganska sugna på nått att käka.
Ett fint kaffé fanns där nära till hands där vi stannade till och gjorde oss mätta och belåtna. Urmysigt var det😍

I slutet av dagen han mamma lyckligtvis hitta sig ett plagg men både jag å Martina fick åka till Götet shoppingkåta utan ett ända köp med oss..

Tillbaka i götet strosade vi runt bland butikerna där.
Oså var jag äntligen tillbaka i home sweet home. Fick ett härligt välkomnande från min farmor & farfar som kommit till oss efter ett långt uppehåll, lite hade man ju längtat😉.
Vi fikade och hade trevligt och så mycket mer han inte hända.
Lite plugg osv, men det tycker jag är för deprimerande för att gå in på.

Ha en bra dag👋🏾/ Mig

Likes

Comments

Detta blir mitt första inlägg så blamea mig inte. Kan nog till och med säga ärligt och fakta baserat att jag aldrig varit, överhuvudtaget, lite stammis på en blogg. Det var bara för ett tag sedan jag och min kompis diskuterade bloggandet och funderade på att starta egna.
Nu har jag gjort det och jag är extremt nyfiken på vad det har att erbjuda.

Först av allt tänkte jag att ni kunde få lära känna mig, men på ett helt annat sätt än vad ni kanske tänker er.
Jag är själv inte så förtjust i det traditonella: jag heter .. är .. år och min familj består utav.... så jag tänker helt enkelt låta mina kompisar skriva lite kort om hur de upplever mig som person. Blir säkert lite roligare och ärligare beskrivning så😉
snodde idén rakt ur käften på en viss Lindströmare. hihi


Nova - jag skulle väl säga att Marta är en väldigt spontan tjej, med många up's and down's.
Hon är extremt härlig att vara med, men på tom mage kvävs härligheten en smula.
Allt för oftast är hon snäll och omtänksam, men lite smått dryg, det med. 🤷🏾‍♀️
Dock 210% logik. Så det blir ju nästan lite charmigt.
Advokat har hon ju pratat om och med hennes argument lär det ju inte inte gå igenom, om ni förstår vad jag menar, men såklart finns det en soft- side i ryggan, i det stora facket rymmer ödmjukhet och en godhjärtad själ har jag för mig😉

Nikita - En riktigt positiv människa, som tänker mycket på andra människor.
Hon är nyfiken och lärovillig. Min syster, Mah black sistah.
Hon är alltid den med de galnaste idéerna och får alla med på spåret. En spontan ännna.
Verkligen allt man letar efter hos en kompis och jag älskar henne utav hela mitt hjärta.

Martina- Finns ju en hel del att säga angående Martis Kjellis. Men för att framställa henne helt okej iaf ( för det är hon faktiskt😘),så kan jag ju säga att hon är den absolut goaste människa jag stött på. No joke.
Det har man förmodligen hört om en andel andra, och antagligen är fallet så att de ej haft turen att träffa Marta. Sen ska man ju inte neka hennes brister:) så några av dom får vara med här. Hamnar man i trubbel med Marta kan man ju redan ta farväl av sina nära och kära, riktigt dryg jävel hondär. Och att hennes temperament går från 0 till någonstans borta i Kina på nån sekund lär ju inte rädda dig, just saying, akta er för denna bruden. En hel del finns det att välja på på menyn, men vad jag än blir serverad så är jag fett glad att jag är stammis!💋Likes

Comments