Header

Vilken dag! Vaknade med feber vilket är KATASTROF! Så typsikt när man väl är ledig. Har därför legat i soffan hela dagen och halvsovit, samt hunnit kolla på ett X antal filmer. Ella kom för en stund sedan och Minna har också varit här med glass och medlidande, tur att man har fina vänner!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lördagen blev tipptopp! Drack och åt god mat som Agnes och Ellen fixat. Var hemma vid halv två, två vilket var skönt. Idag har jag känt in lovet och andats, så jäkla skönt!! Behövdes med tanke på att lovet är fullspäckat!

Likes

Comments

Som ni såg firade jag igår in lovet med Ella med myskväll i hennes lägenhet. Längesen vi sågs och mycket att säga, så sängen fick vänta trots att pyjamas drogs på redan vid åtta! Idag käkade vi sen frukost för att senare ta ett varv på stan.

Lovet fortsätter framåt och detsamma gör jag, idag bokas inte bara en, utan två grejer för det kommande året! Mer om det får ni senare dock... Ikväll blir det middag hos Agnes med Ellen och Anna vilket känns som en lovande lördag!

Likes

Comments

Bästa sällskapet!!!!

Likes

Comments

Gott sällskap, glassbuffé och en stor säng bestod min onsdagkväll av. Lovisa och Jenny kom vid 8 och sen sprang tiden. Jenny stannade över och vi ligger fortfarande i sängen, skönt!! Imorgon är det fredag, ännu skönare med andra ord. Kramar

Likes

Comments

Godmorgon! Startade denna tisdag med en runda i löparskorna. Perfekt väder men väldigt halt. Men efteråt var det skönt! Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Tom Ford höstkollektion, vad ska man säga? Det är färg, prints och AMAZING! Titta in resten HÄR!!

Likes

Comments

Gårdagen var fullspäckad! Jobbade till halv fyra och åkte direkt till Happykidz första kalas! Superkul att vi verkligen har kommit igång, våren kommer bli så kul!! Efter det hoppade jag snabbt in i duschen för att skynda mig iväg till Ella. Resten av kvällen firade jag och massa andra fina människor hennes dag!

Idag har varit allt annat än fullspäckad, bara legat i sängen, tagit det lugnt och åkt och handlat. Rätt skönt att ha sådana dagar ibland, ladda batterierna!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mycket kärlek till detta glitter som hängt med i vått och torrt under året som passerat. Så många gånger de har klätt upp och varit det lilla extra. Måste tacka, bocka och tipsa er om att våga satsa på statement skor. Dessa var mina första! & dem har gjort mer än mycket.

Om du blev lika sugen som mig så tipsar jag om några här nedanför. Tipsar extra om nr.1, supersnygga!!

Likes

Comments

Instagram @martahulden