ZzzzzZzz

inneholder annonselinker

a cute saturday outfit

I går tok jeg på meg gamle klær og kombinerte de på en ny måte. Ganske enkelt å få liv i plagget man har hatt i mange år om man tar en skjorte innenfor en sommerkjole. Behagelig er det også siden det varmer mer og man trenger ikke å tenke på jakke! Er nok ikke siste dagen jeg går med dette antrekket! Har listet opp linker til hvordan du kan få samme stilen:

Dette trynet skal snakke foran alt for mange mennesker i morgen. Jeg gruer meg. Nå har jeg akkurat vært hos svigers på middag, og i kveld kjører jeg til Sara for å henge med henne. Vi skal gjøre alle forberedelsene klare til fadderuken vår. Tenk at dette blir min siste fadderuke! Da har jeg vært med hele fire år av livet mitt. Tenker at jeg er litt for gammel neste år. Og at jeg mest sannsynlig begynner på en skole i utlandet siden jeg ønsker å ta utveksling.

dont know what to write here...

I morgen kvart på ni, er min ferie offisielt over! Da har jeg jo som sagt fadderuke med masse jobbing og mye gøy, innføring i faget jeg skal ha fra neste mandag av som er noe økonomigreier. Ikke helt min ting, da jeg både fikk E i samfunnsøkonomi og bedriftsøkonomi på min forrige utdannelse! Så jeg håper jeg klarer å stå denne gangen også. Visst ikke tror jeg ikke det blir noe julefeiring på meg. Eksamen er i slutten av september, rett før vi drar til Afrika én mnd, så jeg gruer meg! Ikke mange ukene før det allerede smelles på med en eksamen! Jaja. Jeg får bare bite det i meg. Men det er veldig vemodig at ferien er over. Jeg har hatt det så fint denne sommeren <3 Det ble min tredje sommer uten Audun. Jeg har klart meg bra synes jeg og har fått vært masse sammen med både venner og familie <3 Og litt Audun så klart!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Så lekkert antrekk! <3
nouw.com/martineeljostveit