verdens beste frokost

Om jeg kunne velge fra første hylle hver eneste morgen, ville jeg helt klart valgt cantaloupe melon i en eller annen form. Med litt yoghurt og ananas blir det så godt <3 Tror jeg har lagt ut denne type frokost sånn 10 ganger her på bloggen, med alle slags kombinasjoner. Det er så godt!

slik gjør du:

Lag en smothie med skogsbær, 1 banan og 2 dl appelsinjuice. Rens 1/2 melon. Skjær den opp i terninger og hell den oppi en skål. Skjær opp to ananas ringer og hell oppi 1/2 yoghurt. Jeg brukte jordbær. Etter det blander du inn litt gojibær, valnøtter og svisker. Hell over 2 dl smoothie! Mmm! det blir en sykt god smoothiebowl/fruktsalat!

I dag har jeg blitt skikkelig brent. Jeg trekker tilbake at jeg skal bli brun. For kroppen min er brent. Vet ikke om det blir særlig rødt, men det svir litt. Jeg har solt meg sååå mange timer. Så det blir aloevera all over.

Tidligere i dag var vi på en liten sykkeltur for å plukke steiner. Haha. Etter det dro vi på åpning av en beach club som åpnet i dag, 2 min fra huset vårt! SÅ KULT! Søk opp Puro Beach Denia om dere vil se. Der skal jeg flotte meg når Audun er her <3

Nå skal vi videre til Denia by for å spise paella. Gleder meg! Håper dere har fint vær og koser dere med ferie hvor enn dere er i verden <3

PS: HAR EN SPM-RUNDE PÅ INSTAGRAM AKKURAT NÅ: LEGG MEG TIL: MARTAALISEE

Marta Alise

Liker

Kommentarer