SPEILVEGG

innlegget inneholder annonselinker

God morgen. Da er jeg klar for å ta vekk all maskeringsteip og sette på plass møblene. Tenkte å vente med det siste til litt senere sånn at jeg ikke vekker noen. Det er jo ganske tidlig enda og det bråker når jeg egentlig ikke klarer å løfte så tungt. Må dra alt på plass. Nok om det. Jeg skal ordne meg en speilvegg i dag :-) Og her har jeg noen av speilene klare. Tror jeg skal ha litt flere. Må bare finne de først. Har brukt lang tid på å finne noen jeg liker, for jeg ville at de skulle være litt rare og øyenfallende.

Her er noen av de. Skal ha noen større speil også slik at det blir litt forskjellig. Har hatt postere i to år nå og er ganske lei av det. Tror det blir kult slik jeg har tenkt!

Jeg elsker at jeg kan dekorere leiligheten min med gull nå som det er kun jeg som bestemmer! Haha. Audun elsker jo sølv. Så jeg har i hvertfall stue og kjøkken som jeg tilbringer mest tid på med gulldetaljer. Både soverom og gangen har sølv. Vi får se hva jeg gjør med det. Jeg har ikke lyst til å kvitte meg med enkelte ting fordi de er jo fine.

Vet ikke hvor interessant interiør og oppussing innlegg er for dere, men jeg skal selvfølgelig variere med andre innslag også :-) Jeg har jo planer om å ta gulvet snart. Det skal males. Håper jeg får gjort det før Afrika!

I kveld skal jeg på valgnatten i Kristiansand! Jeg har hverken stemt eller satt meg veldig inn i de ulike partiene. Så det kan jo bli spennende.. Men først litt mer rydding også kommer Sara til meg etterpå <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer