SOMMERFERIE

Da ble det to reiseinnlegg etter hverandre! Jeg er endelig kommet til Spania og nå gleder jeg meg til å blogge herfra <3 Det er så mye enklere, gøyere og mer effektivt (faktisk) å blogge fra utlandet. Det er mange nye motiver å ta bilder av, man er mer i aktivitet og det er nesten alltid fint lys! Can´t wait!

Denne sommeren består av en del reising. Jeg skal være i Spania i mangeeee uker. Også skal vi reise litt frem og tilbake til byer og kose oss! Har lagt av noen uker i Arendal på slutten av ferien slik at jeg kan flytte inn og komme meg i havn før fadderuken smeller for fullt!

Men da kan jeg ta skikkelig sommerferie. Jeg har riktignok hatt ferie siden 6.juni når det var eksamen. Men jeg har ikke klart å slappe av før nå. Jeg fikk forresten B på den nest siste eksamen jeg hadde i mai. Så nå venter jeg bare på den neste. Jeg ville egentlig vente med å ta ferie. Jeg ville ha begge de siste karakterene, slik at jeg kunne puste lettet ut, men jeg er såååå i feriemodus! Også har jeg en følelse på at det går bra. Hvis alt er riktig levert og sånn, så får jeg ikke en dårlig karakter - for jeg har gjort mitt beste. Og når jeg gjør det, så går det som regel bra. Men jeg skal ikke være for skråsikker. Og jeg deler med dere uansett.

Men nok om karakter og skole! Jeg har FERIE! Jeg er som alltid i Spania og her skal jeg gro fast. For en stund i hvertfall. Kan ikke vente til å ta med meg Audun hit, bare oss to. Da skal vi ha naken uke i huset og bare være oss to <3 Jeg elsker virkelig å være her! God shopping, 10 min unna huset, byliv, strand 5minutters sykkeltur unna, deilig mat, vin, sol!!

Alt er lett og deilig her! I dag var jeg for eksempel på pedikyr hos kineserne, og tåfisene ble superfine! I morgen skal jeg fornye passet mitt og sole meg til jeg blir svart. Jeg håper på å få stekt huden min fin! Jeg er SÅ bleik nå. I hvertfall i forhold til meg selv og hva jeg er komfortabel med! VI BLOGGES!


PS: DET HAR VÆRT SYKT VANSKELIG Å LOGGE MEG INNPÅ HER SISTE UKEN! DETTE HÅPER JEG IKKE SKJER IGJEN. DA KLAGER JEG!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Åå så deilig at du skal være i Spania fremover, lyx, lyx, lyx haha! Karakteren kommer vel om ikke lenge! Hvilke fag har du tatt? 😃 Ja, enig med det nederste. Nouw har vært nede de siste dagene, og alt er treigt 😟
nouw.com/celinastamper