Skolestart, Stavanger og Audun

good morning?

I dag er det en skikkelig blåmandag for min del! Jeg fikk faktisk hele 7 timer søvn i natt, men jeg har likevel vært skikkelig trøtt. Tok med meg Sara hjem fra skolen for å henge, men det endte med at begge to lå og sov i 1 og 1/2 time. Så skuffet av meg selv. Vi skulle gå tur og løse verdensproblemer. Er det mulig!!?

Men det blir godt å komme i gang med skole og rutiner når det har gått én uke eller to. Det er bare vanskelig i begynnelsen. I dag begynte vi med et nytt fag; presseetikk og medierett. Veldig interessant, men etikklæren kan bli litt langdrygt og tørt. Jeg skal ha presentasjon foran klassen allerede på skolen. Det er et arbeidskrav og jeg har fått et interessant tema; selvjustis. Men jeg var veldig uheldig med datoen. Noen skal presentere i slutten av mnd, mens min gruppe er allerede om tre dager. Det blir hardt! Håper vi får godkjent! Ellers blir det min første konting.. Haha.

I helgen var jeg hos Audun og vi feiret våre 5 år sammen <3 Det var ett av de fineste besøkene i år! Jeg koste meg hvert minutt og ble veldig lei meg når de sa i høyttaleren at besøket var over. Så trist å si hadet! Jeg hater den siste delen av besøket når man går og gruer seg til at det tar slutt og man vet at man skal ta et farvel. I tillegg setter jeg meg i en kald bil, alene, for å så kjøre i 4 timer, alene igjen. Ahh.. Men men. Jeg skal besøke han snart igjen! Må bare huske å bestille besøk i morgen.

Nå er jeg inne i en tørr periode på bloggen igjen! Så jeg vil ha tips om hva dere vil at jeg skal blogge om <3 Trenger påfyll av inspirasjon! Håper dere har det bra og får en fin uke!

PS: Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger til min og Auduns "bursdag" på fredag! Dere er gull <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Va fin du är🥰💋
nouw.com/elllensvensson
anonym
,
hvorfor sitter han inne igjen? har prøvd å lese igjennom innleggene med han i men finner det ikke;/ skjønner om du ikke vil dele.