SILS

Siste stopp før Dénia var Sils. Dette ligger litt utenfor Girona nord i Spania ved grensen til Frankrike. Her bodde vi hos noen venner av mamma som har et nydelig sommerhus med basseng og en flott utsikt. Det var helt magisk å stå opp til denne utsikten, hoppe i bassenget, svømme noen runder også sette seg på terassen deres og spise frokost. Vennene til mamma presset appelsiner og lagde en ordentlig deilig frokost hver dag vi var der. For noen venner sier jeg bare....

Også hadde de denne skjønne jenten på besøk. Hun er barnebarnet deres og vi to ble bff de dagene jeg var der. Vi badet, redder sommerfugler fra bassenget, spilte brettspill, tegnet ++. Hun var så snill og søt. Hadde hun vært mitt barn hadde jeg aldri klart å si nei til noe. Hadde ikke klart å kjefte på hun heller. Ble helt forelsket <3 Hun var også så søt når vi snakket sammen. For hun skulle vise meg alt og fortelle meg om hele livet sitt. Og om hun snakket for fort, så spurte hun om jeg skjønte alt hun sa. For jeg sa at jeg var litt rusten på spansken min. Men hun var SÅ veslevoksen, "skjønte du det, eller skal jeg forklare deg?". HAHA! Jeg skjønte alt, men ble helt sjarmert når hun satt og snakket. Åhhh... Om jeg bare kunne være så heldig å få en liten sånn en.

En av dagene vi var på besøk, tok de oss med på et svært marked. Som var flere gater midt i byen Girona. Her solgte de alt mulig og jeg fikk med meg ett par bukser hjem + en nattkjole. I tillegg kjøpte vi deilig churros <3 Mmmm!

Men på vei til markedet kræsjet vi. Igjen. Snakk om uheldig. Men denne gangen var det ikke vår feil. Det var en dame som kjørte i oss bakfra og jeg fikk SÅ vondt i ryggen etterpå. Merker ikke noe nå for jeg har gjort litt øvelser og svømt en del. Men de skrev det likevel ned. Bilen til damen var helt ødelagt! På vår bil, som var venninnen til mammas bil, var nesten ikke merket. Bare lykten bakpå. For den var så stor og hadde et svært jul bakpå. En slags jeep. Veldig bra for venninnen til mammas del, men så uheldig for hun andre. Ufff. Og det smellet, det var så hardt.

body her

Etter å ha tilbrakt noen dager på landet, var vi på veien igjen. Da skulle vi tilbake til huset i Denia etter å ha vært på reise i 2 hele uker. Vi har besøkt SÅ mange byer, venner og sett så mye. Det har vært en topp ferie <3 Også med mamma da <3 Så koselig å bare være oss to på tur. Haha.

Marta Alise

Liker

Kommentarer