siden sist

- Pcen min har sviktet. Føles som at livet er over når sånne ting skjer. Men jo, jeg har slitt med pcen i veldig lang tid, og først i forrige uke gikk jeg til verksted. Nå er pcen sendt inn og jeg har fått tidenes tyngste og verste lånepc. Den er ikke noe grei. Den er kjempetung, har ingen programmer og er irriterende til tusen.

- Jeg har vært på besøk hos Audun. Lykkerus hver gang jeg står ved porten og skal inn. Tidenes nedtur når jeg skal hjem. Nå er det hele to uker til jeg skal på besøk igjen siden jeg er i Oslo til helgen.

- Jeg har ankommet Bergen etter noen dager i Kristiansand med venner. Nå skal jeg nyte fem dager hos mamma før jeg har partyhelg i hovedstaden med venninner jeg studerte med.

- På mandag skal jeg og Sara til Sverige! For nok ikke handlet sånn veldig mye siden jeg skal til Afrika uken etter. Men det er alltid gøy med en dagstur på harryhandel.

jeg har på meg:

- Jeg har kommet med i Studentparlamentet! Ahh! Så stas! Det første året har jeg vært leder på studentorganisasjonen på skolen, som er lokalt, men nå er jeg med i det som gjelder for alle campusene. Det er gøy! Så på torsdag skal jeg på mitt første møtet her i Bergen. Dette var egentlig hovedgrunnen til at jeg kom til Bergen, men jeg ville være noen dager ekstra siden mamma og de bor her.

- Egentlig skulle jeg hatt eksamen på torsdag. Men jeg har fått fritak og slipper økonomifaget! så herlig! Jeg har jo tross alt vært gjennom det 2 ganger før i min bachelor som jeg tok i Oslo. 2011-2014. Det er så deilig å tenke på at jeg slipper et fag. Spesielt nå som jeg har det travelt med studentpolitikken.

- Jeg har shoppet en del klær til Afrika og jeg gleder meg til å ha antrekksposter her når jeg har flotte eksotiske bakgrunner å fotografere foran. Må fri litt til Sara slik at vi kan ta bilder av hverandre. Vi må forevige den flotte turen vi skal på! Gleder meg.

- Jeg og Sara har sett ferdig alt av Sex and the city nå. Det er seriøst en av de beste seriene som finnes <3

- Min far har fylt 60 år denne måneden og jeg gratulerte han med dagen. Ringte han til og med. Det er en stor seier i seg selv. Sist vi snakket var i juni. Det er litt rart å ha en far man omtrent ikke kjenner eller snakker med. Men men.

- Jeg fikk se igjen lillesøsteren min Melisa etter at hun har vært 8 mnd i Australia. Sist jeg så henne var i januar. Det var koselig og deilig at hun kom seg hjem like hel fra en slik tur <3 Etter jul skal hun til Costa Rica i 6 mnd for å pepre spansken.

- Gulvet mitt hjemme er FERDIG! Gleder meg til å komme hjem å vise dere. Er hjemme igjen tidlig neste uke. Det har blitt veldig lyst og jeg er kjempefornøyd! Så det før jeg dro, men rakk ikke å ta inn alle møblene og pynten. Jeg har nå stuen i walk in closet. Haha. Det blir noen harde tak for å få stuen slik den var. Bare sofaen er jo egentlig en tomannsjobb.

- Jeg prøver å finne en pc som er lett med 15 tommers skjerm. Den må også tåle alle adobe programmene jeg bruker i forbindelse med blogg og skole. Har noen et forslag? Jeg er ikke så glad i mac for det hadde jeg på VGS, men er åpen for å prøve noe nytt. Pcen min er på reperasjon, likevel tror jeg at jeg må belage meg på å kjøpe en ny uansett.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

reisetuppa
reisetuppa,
nyt ferien hjemme hos mammen din! nydelig outfit !
nouw.com/reisetuppa
Emilievik
Emilievik,
Nyt ferien! Gleder meg til å følge bloggen din videre😌
nouw.com/emilievik