På skjermen i det siste

I løpet av sommeren har jeg sett så mye serier og filmer. Skjønner ikke hvordan jeg har klart det når jeg har brukt så mye tid ute i solen. Men igjen, jeg sover veldig lite. Jeg er ned i 4-6 timer hver natt og det er fordi det er så mye gøy å se! Haha. Ikke alltid det er en fulltreffer, men jeg koser meg med å ser på serier spesielt. Sluker det rått! Her er mine siste filmer og serier. Både de du burde seg og de du burde styre unna.

What if...

Denne serien var et eneste stort mysterium. Men man skjønner det meste på slutten av serien. Ganske forskrudd hovedrolle som man bare hater. Og det er Rene Zellgever som jeg vanligvis er så glad i. Hun har plutselig blitt gammel, skummel og mystisk. Serien handler også om et ungt ektepar, Lisa og Sean, som prøver å gjøre alt for å få endene til å møtes. En eldre suksessfull kvinne ønsker å investere i selskapet til Lisa mot at hun får en natt med Sean. De går med på det, og i kontrakten står det at Lisa aldri får vite hva som egentlig skjedde den natten. Denne kan jeg anbefale og du finner den på Netflix.

Grand Hotel

Endelig har jeg fått sett den nye versjonen av Grand Hotel. Jeg har selvfølgelig sett den spanske og opprinnelige Grand Hotel på Netflix, men nå har Eva Longoria laget en versjon av serien som er mye mer glamorøs og moderne. Jeg anbefaler begge to :-) Men den nye finner du på TV2sumo. I denne serien møter du den rike og mektige familien Mendoza som driver et hotell langs kysten av Miami. Intriger mellom de ansatte, familiene og mafian som styrer byen møter du i hver episode. Ikke verdens beste serie, men veldig underholdende.

LEAP YEAR

Denne filmen er så søt, romantisk og lett! Anbefaler den til en jentekveld for den er litt morsom også. Anna er en ung dame som skal til Irland for å fri til sin kjæreste. Etter tradisjonstro skal mannen godta frieriet når det er "leap year". Men på veien møter hun en annen ungkar, som er ganske folkesky, men kjekk. Finnes på Netflix.

Yummi Mummis

Og verdens dårligste realityprogram går til.... Yummi Mummis. Dette er et skikkelig dårlig program som jeg ikke kan anbefale videre. Det er ordentlig guilty pleasure. Snakk om å kaste bort timer.. Haha. Se en episode også skjønner dere hva jeg mener.

LA CASA DE PAPEL - 3

Jeg har ventet 2 år på denne sesongen! Det var en stor glede når den kom i sommer! Jeg har faktisk fått venninnen min hektet på Papirhuset. Vi har sett alle tre sesongene sammen nå. Fans! Det er så spennende. Sesong tre handler om ranerne på frifot, men politiet klarer å få tak i Rio. Så gjengen må samles igjen for å få han tilbake og måten de skal gjøre det på, er å rane Nasjonalbanken i Madrid. Men denne gangen er det ikke penger som er det viktigste, men statshemmeligheter. Sykt spennende! Jeg kan ikke tro at de har toppet sesong 1 og 2!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

moishe
moishe,
elsker den spanske grand hotel! må gjerne se den nye versjonen, har tenkt på det lenge nå hehe!
nouw.com/moishe
martaalise
martaalise,
:D ja om du liker den gamle er det stor sannsynlighet for at vi vil like den nye! <3
nouw.com/martaalise