på reise må jeg...

I løpet av 2018 og så langt i 2019 har jeg reist utrolig lite. Tror jeg aldri har reist så lite. Jeg hadde én sydentur til Spania og én storbytur til Gdansk i fjor. Det er lite for å være meg, for jeg prioriterer alltid reising og har hatt mye tid til det. Men siden jeg valgte å flytte i fjor og har jobbet aktivt på skolen, har det blitt minst mulig. Heldigvis fikk jeg meg denne Londonturen som jeg hadde for en uke siden. En knalltur! Men siden jeg har reist så mye i løpet av livet mitt, har jeg opp arbeidet meg noen ritualer og de skal dere få nå;

Det som er typisk meg når jeg er ute og reiser er å sjekke om jeg har passet med meg 100 ganger før jeg er sikker på at jeg har det... Gal? Ja.

Jeg jukser meg alltid innpå sjekkinn med alt for mye koffert. Jeg har en tendens til å pakke med meg for mye, selv på turen bort, og da må jeg løfte kofferten med kneet for at den skal veie mindre slik at den blir sendt av gårde.

Noe jeg også gjør på reise er å gå innpå taxfree for å spraye meg med litt parfyme. Gjerne en parfyme jeg aldri har prøvd før. Slik at jeg kanskje finner en ny signatur parfyme.

Jeg kjøper ikke alltid mat på flyplasser, men jeg liker å sjekke utvalget. Sist tur ble det en calzone. Ikke det beste for magen tidlig på en fredag, men vi var skrubbsulten!

Det beste med flyplasser er utvalget på magasiner! Jeg sjekker alltid 4-5 stykker før jeg kjøper. Gjerne noen spanske eller engelske for å få inspirasjon! Jeg ser alltid bakerst i motebladene for å se hva som er "in" akkurat nå i moteverden. Da vet jeg hva jeg skal se etter når jeg skal på shopping.

Til slutt vil jeg nevne at øretelefoner er alfa omega for at jeg skal få en god reise opplevelse. Spesielt når jeg reiser alene, for da kan jeg holde meg underholdt med musikk og podcast når jeg står i kø. Det er mye kø på reise. Og jeg er ikke fan av kø.

Nå er jeg forresten endelig ferdig med verdens dårligste serie; Gossip Girl. Kan ikke tro at jeg har brukt x-antall timer på å se denne serien kun fordi alle andre har sett den!!? Hva er galt med meg? Skulle stolt på meg selv for 10 år siden da jeg prøvde å se serien for andre gang. Skjønner ikke hvorfor jeg tenkte at det kom til å bli annerledes nå som jeg har blitt eldre! Haha. Nå synes jeg serien er enda teitere enn det den var den gang! Alle blir sammen med alle, det er lett å gjette hva som skjer og det er så mye unødvendige scener. Blæh! Men nå kommer ingen til å reagere i fremtiden over at jeg ikke har sett den. Haha. Nå står jeg på bar bakke igjen; ingen serie å se! Så kom gjerne med forslag <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Måtte le litt.. Jeg sjekker også passet 100 ganger 💗 Kos deg!
nouw.com/norsketankeridanmark