Oppussing-snakk

I dag har jeg vært hos min Audun og det ble et skikkelig fint besøk. Endelig! Haha. Vi har hatt to besøk som har vært veldig halvveis og nå fikk vi det besøket som jeg har lengtet etter. Vi har hatt to år med koselige besøk, så det var et hardt slag i trynet å ha noen besøk som ikke gikk like bra. Vi var ut av trening med å være uvenner.. Og nå har alt ordnet seg og det er så DEILIG! <3 Fine Audun! Han ser SÅ bra ut! Han er så skjønn og jaaa... Jeg kan si at jeg er litt ekstra forelsket i dag. Skal til han neste søndag også. Gleder meg hel maks!

Fortalte han om den lille oppussingen jeg har på gang her hjemme og han var veldig stolt. Kunne ønske han kunne se det selv. Men jeg knipser bilder og printer de ut. Det ble som jeg fortalte machiatto på veggene og eggehvit på den ene veggen med speilene. Jeg er veldig fornøyd. Det er ikke kjempestor forandring, men en varmere og mer behagelig farge. Jeg var dritlei den lysegråe veggen. Noe så kjedelig.

Neste på menyen er å ta gulvet på tirsdag. Det skal pusses og beises slik at det blir lysere. Leverer inn teppet for rens i morgen. Også skal jeg farge flisene på kjøkkenet. Etter det er det maling av gangen, men jeg vurderer sterkt å vente på Audun med å gjøre det. For den maskeringsteipen var så gørr... Og fargen på gangen irriterer meg ikke like mye som den gjorde i stuen.

Alle speilene finner du her .

upgrading my living room

Dette bildet ble tatt av oss på hyttetur med Oslojentene i Trysil <3 Det var en så fin tur i 2016.. Kan ikke tro at det snart er fire år siden..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

IngridKathrin
IngridKathrin,
Du er så flink... forstår godt at Audun er stolt! Du har det skikkelig fint<3
nouw.com/ingridkathrin
51sundays
51sundays,
Fin farge 😊
nouw.com/51sundays
bythecurrent
bythecurrent,
Alltid så hyggelig å titte innom bloggen din <3 Så mange fine og inspirerende bilder!
nouw.com/bythecurrent