Oppusing pt 1

Nå begynner det å bli ordentlig fint her hos meg. Men shitt, så mye arbeid det er å gjøre alt selv. Savner Audun ekstra mye denne helgen. Haha. Så kunne han gjort det vanskeligste eller kjedeligste. Som maskeringsteipen! Hallo! Hvorfor har jeg aldri hørt noen klage over dette? Det er jo helt pyton og en skikkelig pirkejobb. Selve malingen, som jeg trodde kom til å bli slitsom, er jo det letteste. All annen forarbeid er jo det som er dritt. Tette igjen hullene, pussingen, vasking av vegger, maskeringsteipen, flytte bort alle møbler, dekke gulv og møbler til +++++. Ja, det er mye jobb! Beundrer mamma som i alle år har malt våre rom hver gang vi ville ha nytt tema og nye farger. Og nå skal jeg være like flink. Jeg har jo malt en del før, men da har andre gjort forarbeidet også har jeg kun kommet for å hjelpe å male. Vi malte feks klasserom på den barneskolen jeg jobbet på i Mexico for to år siden. Da underviste vi fra man-fre også måtte vi male lørdagen. Haha. Men da fikk jeg ikke nyte de nye fine veggene på klasserommene mer enn en måned. Her i leiligheten får jeg stirre så mye jeg vil hver dag og være stolt over hvor fint det blir. Så alt strevet og klagingen er verdt det :-)

Over til farge. Fått en del spørsmål om hvilke farger det ble og det er gøy. Jeg valgte å ha én hvit vegg og resten i fargen machiatto. På den hvite veggen skal jeg ha forskjellige speil. Lager en speilvegg, rett og slett :-) Tror det blir fint. Ville egentlig ha mer forskjell på veggene enn det jeg hadde. Jeg hadde en veldig lys gråfarge som var veldig ordinær og kjedelig. Machiatto er like lys, men en varmere farge som passer bedre til tingene mine og som jeg liker mer. Hadde jeg hatt en større stue, så hadde jeg hatt en dristigere farge. Det kan jeg velge om jeg en gang får meg et stort hus :-) Tenkte også på å ha en mørkere farge, men da blir det så lite her. Det må være lyst.

Denne helgen har ikke bare gått til maling. Jeg har også vært sosial både fredag og lørdag. Fredag med en venninne og lørdag med svigers. Jeg kunne nok vært ferdig nå om jeg ikke hadde tatt pauser til både trening, middager og filmkos på kveldene. Samtidig måtte malingen tørke og jeg måtte ha pause. Tror likevel jeg rekker å bli ferdig i kveld. Jeg har kun ett strøk igjen på den hvite veggen. I morgen skal jeg ta av alt av maskeringsteip, vaske og rydde opp alt rotet. Det ser ikke ut her! K.A.O.S.

Her ser dere før fargen på den veggen jeg har begynt å male hvit. Ganske kjedelig. Har ønsket å male stuen og kjøkkenet såååå lenge. Endelig fikk jeg det til!

Også må jeg jo nevnte at jeg har hatt det gøy. Jeg kan syte mye og jeg banner og steiker i hodet når jeg holder på med teipen. Haha. Men etterpå får jeg en skikkelig mestringsfølelse og blir så glad av å se de nye veggene. Siden i går har jeg sett hvordan det blir. Selv om det ikke er veldig forskjell på før og etter, så blir det mye finere med en varmere farge <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

julie,
Girl, i love how youre so yourself and you can really see it throughout your post! keep it up and great content by the way! 😊 Feel free to check out my blog and give me some tips! xoxo
juliechicstyle.com/