nyeste innkjøp

Her nede blir det litt shopping på oss. Vi er jo tross alt på jentetur <3 Hadde en følelse av at jeg hadde holdt meg i tøylene og handlet med varsomhet. Men når jeg lå alt på bordet, så jeg at det var en del. Haha. Veldig mye fint da. Og en ting skal være sagt: Jeg har handlet kun ting jeg trenger! ;-)

Blant annet sandaler som er både behagelig og fine! Det er jo så mange butikker her i Spania som ikke finnes i Norge! Elsker shoppingen her! Dessuten er det jo mye billigere!

Det beste kjøpet mitt var helt klart disse hvite joggeskoene fra Adidas. Jeg har lett i flere måneder etter joggesko som jeg kan gå med til vanlig. Drittlei av å gå med billige sko som ødelegger beina mine. Men det har tatt siden tid å finne noen jeg liker, både å ha på meg og at jeg synes de er fine. Disse er ganske nære mine drømmesko som jeg så for meg i hodet. Fant de til en billigere penge HER faktisk.

Skoleveske fra mamma <3 en body , solbriller og sommerbukse!

Belte til en stygg svart bukse som jeg er så glad i . Den trenger en oppgradering og jeg tror dette beltet kan gjøre mye.

Badeshorts til å trene i her nede. I spreke farger <3

Noen koseklær/treningsklær <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer