Nesebâr

GOOD MORNING

Da har jeg endelig funnet litt tid til å oppdatere her inne. Det har gått i ett siden vi kom for nesten en uke siden og internettet her er ikke så mye å skryte av. Egentlig er det ikke så mye å skryte av ellers her. Haha. Det har vært en veldig gøy uke, men det er fordi vi har gjort noe kjekt hele tiden og holdt oss opptatt. Kort fortalt er det ikke et sted jeg kommer til å reise til Sunny Beach igjen. Èn uke her, er mer enn nok.

For noen dager siden var vi i Nesebâr. En by her i Bulgaria som ligger en taxitur unna Sunny Beach. Vi var en dag i gamlebyen der og det var veldig pent og annerledes enn her vi er nå. Men dessverre ikke nok til grunn til å dra hit igjen. Da vi gikk ut av taxien, hadde vi 2 minutter til å søke ly på en restaurant før det på en voldsom storm. Det var helt sykt! Varte heldigvis ikke lenge. Men det plasket og tordnet. Tenkte at "nå er ferien over". Haha. Ble fint igjen rett etterpå og vi spiste oss gjennom stormen.

Det var utrolig mange fine motiver i Nesebâr. Men mest av alt likte jeg å spise der. Vi har ikke spist mye denne uken for alt smaker plastikk og er av dårlig kvalitet. Men i denne byen gikk på en finere restaurant og fant oss to gode hamburgere. Jeg tenkte da jeg ankom at jeg for kun spise usunn mat siden den sunne maten smakte drit, men det som er greien, er at også den usunne maten er smakløs og er seig. Veldig rare greier. Vi har få middager her som vi husker. Frokost og lunch har bestått av tomater, agurker og frukt. Haha. Til og med eggene her på hotellet klarer de å fucke opp.

En liten greie som skjedde mens Sara tok noen bilder av meg: En far var på vei opp trappen ved siden av og han klarte å stumpe i de gamle steinene, så han falt oppå barnevognen han trillet på. Og barnet satt oppi. Det ble et skikkelig stygt fall. Synes så synd på han også fikk han kjeft av damen. Som om det var hans feil at han stumpet. Gikk bra med begge to da, så det ut som.

Så sjarmerende <3

Sara <3

Etter at man hadde sett de gamle ruinene og borgen i gamlebyen var det ikke mye å se. Vi gikk langs butikkene men det er mye av det samme som vi allerede har sett. Boder som selger suvenirer, osv. Så denne ferien blir desidert klar den billigste, for jeg har kun kjøpt noen øredobber til 150 kr. Har ikke kommet over noe som er verdt å kjøpe. Jeg så noen fine strandklær, men det har jeg så mye av.

Nå er klokken halv ti her i Bulgaria. Vi ligger én time før dere hjemme i Norge. Planen er å gå ned til frokosten, ta med en grapefrukt også gå ned til stranden. En positiv ting med hotellet er at det ligger nærme stranden. Haha. Kommer ikke på noe annet som er bra. Eller jo, rommet vårt er kjempebra :-) Det er stort, nyoppusset og rent.

Marta Alise

Liker

Kommentarer