nedtelling til date med Audun

I kveld sitter jeg og Sara hjemme hos meg i Arendal. Vi ser på Sex and the city - snart ferdig med sesong 5! Hun hadde aldri sett det før, så nå fikk jeg introdusert en av de beste jenteseriene til henne. Ganske gøy! Tidligere i dag var vi på tur og etter det lagde jeg suppe og nachos til oss. En digg torsdagsmiddag <3

Ellers har jeg vært i Kristiansand i to dager pga skole. Har egentlig ikke så mye nytt å fortelle fra uken, men jeg teller ned dagene til jeg skal til Audun <3 På søndag er det bare to uker siden vi har sett hverandre, og det er jo ingenting i forhold til andre ganger der vi har gått 5-6 uker uten besøk. Selv om det kun er to uker, så kjennes det ut som i hvertfall 2 mnd. Jeg var litt lei meg for at jeg ikke var der forrige søndag når jeg hadde fri fra alt av forpliktelser og planer. Men jeg trengte det jooo.. Å ikke reise for en gang skyld. Fremover skal jeg reise bort hver eneste helg. Det er Stavanger, Stavanger, Oslo, Stavanger også Afrika i 5 uker. Etter Afrika blir det nok mange Stavanger besøk igjen. Så det er virkelig ikke ofte jeg er her hjemme..

Dagens antrekk:

jumpsuit London, verdens beste sneakers her, øredobber Spania

Det er 3 for 2 på sko nå om dere trykker på linken. Disse falconskoene er mine favoritter! Jeg har gått med de så og si hver dag. Elsker de for de sitter så godt på foten og er lette! Jeg brukte over ett år på å finne noen som jeg både likte å gå med og som jeg synes var fine. Nå er mine litt skitne, men de er skikkelig fine <3 elsker de!

Tenkte jeg skulle nevne litt angående den "fri helgen" min som jeg egentlig har snakket en del om. Jeg fikk en kommentar jeg ikke kommer til å godta fordi den inneholdt mye personlig om personen selv. Men jeg kan nevne det andre som jeg synes er viktig å forklare meg om. Ja, jeg har det ganske travelt og jeg er med på mye. Takket være meg selv selvfølgelig, for jeg bestemmer jo selv at jeg skal henge mye med venninner eller reise til Audun. Kommentaren gikk ut på at jeg ikke helt tenker på andre som ofte eller alltid har helger der de ikke har noen å være med. Det var ikke min intensjon å snikskryte om at jeg alltid har noen å være med. Heller ikke å klage over at jeg alltid har planer. Sorry! Jeg vet det er mange ensomme sjeler der ute og at mange av de er i min situasjon og ikke vet hvordan de skal få tiden til å gå. Sorry! Men jeg kommer ikke til å slutte å fortelle om alt jeg finner på. Det er tross alt en veldig hverdagsblogg der jeg skriver om hva jeg gjør. Enten om det er en spennende reise eller en jentekveld.

I går hadde vi filmkveld hos Sara med noen søte gutter i klassen vår. Det er SÅ hyggelig å ha guttevenner! Det har jeg ikke hatt mye av altså. Haha :-) Bare kjærester.. Men nå har vi funnet noen kule og skjønne gutter i klassen som vi har det så kjekt med <3 Vi har hatt spillkveld og filmkveld! Det er veldig koselig at vi kan henge uten at det alltid er alkohol. Det er faktisk ikke så lett å finne i vår alder. Egentlig litt trist.

I morgen har jeg ingen skole og ingen viktige forpliktelser. Jeg skal ta siste rabiesvaksine og trene. Hadde ikke tenkt til å ta den vaksinen fordi jeg er IKKE den som løper bort til dyr. I hvertfall ikke i utlandet. Det kan være en søt valp, jeg holder meg unna uansett! Til og med i Spania. Det er sånn jeg har vært hele livet. Jeg stoler ikke på hjemmeløse dyr. Men jeg tenkte mye på den vaksinen. Det har vært én nordmann som har dødd av rabies på 150 år, så statistikken er lav. Og i tillegg trenger man sprøyte hos legen om man blir bitt uansett om man har tatt sprøyten. Så det er mange grunner for å ikke ta den. Men siden vaksinen varer livet ut + at man har mer tid på seg til å finne en lege som har motvaksine til rabies, så tok jeg den bare. Den er litt dyr, men om jeg feks befinner meg i et veldig fattig området og er uheldig, så har jeg god tid på å få hjelp. You see? Har hatt en evig diskusjon i hodet mitt, og valgte til slutt å ta første vaksine forrige uke. I morgen tar jeg altså siste og andre vaksine. I tillegg er Sara her, så vi skal ha det koselig hjemme etter en liten shoppingrunde. Jeg skal se etter festtopper og Sara skal se etter Afrikaklær. Vi har nemlig blitt bedt om å kle oss litt konservativt. Lange skjørt, bukser og kjoler. Ingen utringing og skuldre.. Så må vel shoppe litt jeg også :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Maria Elisabeth
,
Hvor lenge skal Audun sitte i fengsel ?