Mitra

Forrige fredag hadde vi en liten avslutningsfest for skjønne Mitra som skal flytte fra oss. En venninne minus for min del altså. Og det suger! Jeg hater at hun ikke skal bo her lenger. Vi har hengt hver sommer som erteris og hatt utallige kosekvelder hos hverandre og ravet på byen etter et glass for mye. Vi har hatt det gøy! Vi har ledd sammen, grått sammen, delt hemmeligheter. Vi har vært der for hverandre 100 % fra start til slutt. Og nå er hun plutselig borte. Det blir så rart og vondt å ikke ha henne 5 min unna meg.

Vi hadde en skikkelig fin jentekveld for henne med muffins, hennes favorittvin og taco <3 På slutten ble det litt grining faktisk. Haha. Fordi jeg er oppriktig lei meg for at hun skal flytte. Det er så typisk nå som jeg er tilbake i Arendal.. Så drar hun. Jeg kommer til å savne henne så mye.

Jeg er veldig glad på hennes vegne og jeg tror hun kommer til å få det veldig spennende i ny by. Jeg prøver å tenke sånn i hvertfall. Prøver å tenke hvor flott det er for henne. Men så snart jeg får tankene over på meg selv så synes jeg det bare er trist. Hun er en av de flotteste personene jeg har blitt kjent med i voksen alder. Jeg trodde aldri at jeg skulle være så heldig: Jeg fikk to i én etter at jeg ble kjent med Samira. Først ble jeg god venn med henne, også introduserte hun meg for hennes søster, som da er Mitra. De to har tatt meg inn som en av de og jeg kan ikke tro at vi ikke skal ha flere spontane jentekvelder hos en av oss lenger. For er det noe vi tre kan, så er det å kose oss <3 Og nå mangler vi en... Ahh. Det kommer til å ta lang tid før jeg kommer over dette. Venninnene mine som jeg er og har vært mye med etter at Audun dro inn, har hatt en veldig spesiell og viktig rolle i livet mitt. Og Mitra har vært eksepsjonell på dager der jeg har vært lei meg eller ikke helt har vært meg selv. Hun er med på alt, volleyball i tre timer på stranden, lange kvelder på byen, sushi i byen. Alt. Ahhh.. Jeg har litt kjærlighetssorg nå.

Marta Alise

Liker

Kommentarer