min siste fadderuke

studiestart-uken 19

Da er fadderuken vår vel gjennomført! Jeg og Sara var fadderledere og vi er skikkelig fornøyd med hvordan uken har vært. Vi har vært helt om dagen, og helt om natten. Det har blitt sene kvelder, og tidlig opp neste dag. I tillegg har jeg gått i t-skjorte nesten hele dagen, så nå betaler jeg boten: Jeg har blitt forkjølet. Men ingenting alvorlig og hver eneste hosteanfall og vond hals er verdt det!

Uken vår bestod av konsert, faglig program på skolen, vorspiel, rebuser, motivasjonsforedrag og neonparty. Vi er en liten skole, så opplegget vårt er ikke slik som på UiA der man kan velge og vrake i arrangementer, men egentlig er det et stort plusspoeng - for man blir fortere kjent med de man skal gå på skole med og vi er mye mer samlet.

Midt i uken ble vi også intervjuet av Fædrelandsvennen - avisen her i Kristiansand. Synes det ble en fin artikkel selv om vi kritiserte fadderopplegget i fjor. I år har vi mye mindre fokus på alkohol og et mer organisert opplegg. Vi har også hatt et veldig bra samarbeid med skolen.

Så nå er jeg klar for den virkelige skolestarten. Jeg har festet i to uker i strekk og jeg er ganske sliten. Haha. Men jeg er spent på nytt fag og å komme inn i rutiner igjen. Annerledes fra i fjor til i år er at jeg har flyttet til Arendal og skal pendle. Kommer nok til å snike meg inn noen dager hos Sara, men jeg kommer mest av alt til å være i Arendal. Det gleder jeg meg veldig til. Å ha mitt eget kjøkken og bad. Haha :-) Jeg hadde så mye trøbbel i Kristiansand i kollektivet med vannlekkasje og byggearbeid på utsiden. Jeg trenger å være i min leilighet. I hvertfall dette halvåret her. Vi skal jo også til Kenya på studietur i begynnelsen av oktober, så jeg ser ingen vits med å stresse med å finne leilighet akkurat nå. Men kanskje etter jul. Vi får se. Jeg avventer også litt pga Audun <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer