MERDØ

Denne helgen har gått i 200! Jeg har akkurat kommet hjem fra besøk hos Audun. En dagstur. 8 timer i bil. Alene. Slitsomt, men SÅ verdt det <3

Men jeg skal fortelle dere om teltturen til meg og en venninne forrige uke! Vi dro på eventyr. Til Merdø. En øy utenfor Arendal som er helt nydelig <3 Og telttur.. Ja, det er jo ikke akkurat noe jeg så for meg at jeg kunne like, men det gjorde jeg!

Om dere skal til Arendal, anbefaler jeg å ta turen til Merdø. (Man må ta båt for å komme seg på øyen. Det går ferger om man ikke har tilgang til båt.)

Denne vakre solnedgangen fikk vi oppleve første kvelden. Vi brukte døgnet vårt på Merdø til å drikke vin, gå tur rundt på øyen, spille volleyball og bade. Vi bada masse! Og telttur ga skikkelig mersmak!

Nå skal jeg redigere litt bilder fra i går. Vi var nemlig på konsert her i Arendal. Canal Street Festivalen har jeg vært med på hvert år siden jeg flyttet hit. Men kun lørdagskonsertene for da er det store artister og mye liv <3 En annen anbefaling om dere skal til Sørlandet neste sommer! :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sarahauge
Sarahauge,
Vakre Norge!!
nouw.com/sarahauge