MERCADO

Tidligere denne uken var vi på marked. Vi har holdt ganske høyt tempo denne uken for å rekke alt vi skal her på Mallorca. Det er så deilig å være her igjen. Denne øyen betyr så mye for meg. Jeg har bodd her de første leveårene mine + at jeg har vært her hver sommer etter at jeg kom til Norge som 6 åring. Jeg kjenner Mallorca godt, og den har en stor bit av mitt hjertet. Så når meg og mamma bestemte oss for å dra hit, ble jeg så glad. Men det er sååå mye å gjøre her. Steder vi pleide å besøke, mat som vi pleide å kjøpe, mennesker som en gang betydde alt for oss. Det er mye vi skal rekke på kort tid.

Og en av de tingene vi pleide å gjøre var å dra på marked på Sineu. Dette er et fantastisk marked. Dessverre har turistene tatt helt over og prisene er deretter. Men det er fortsatt verdt et besøk. Varmt som bare det, men tilbringer man ett par timer her, så finner man mye fint og får sett en viktig del av øyen.

Vi spiste lunch her. Det er sååå mye å velge mellom. Man må regne med å bruke litt penger på mat siden prisene har gått kraftig opp de siste årene. Men det er masse frukt å velge mellom og mange forskjellige bakerier som selger alt mulig godt! Både for de som liker noe søtt og de som vil være sunne :-)

Markedet her har alt mulig! Såper i alle slags dufter, fine vesker, kjoler, dyr +++ Ja, man kan få kjøpt både esel og geiter her. Haha.

Med dette bildet, følger en historie dere skal få høre i morgen <3

Masse falske vesker.... Disse må man styre unna! For det er såå store bøter om man blir tatt!

Så mye fint!

Dette bildet tok jeg fordi jeg syntes at blomstene oppover trappen var fine. Men jeg fikk med meg tre beilere som senere sjekket opp mamma når vi var på vei opp. Haha. Ikke helt mammas type, men de var veldig hyggelig da :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer