Marseille

Jeg er vel hjemme i Norge og har endelig tilgang til nett som funker 100 %! Så deilig :D Visst det ikke er det ene, så er det det andre. Men jeg skal ikke skylde på dårlig nett og at Nouw ikke virker mer, for det ligger jo mye i min innsats også. Haha. Det finnes jo internettkafeer jeg kunne sittet meg på, men så er det spørs om man gidder å bruke tid på det når man er i syden.. Hmm. Jaja. Jeg er i hvertfall trygt hjemme i Norge.Men jeg skal ta dere med til Marseille i dag. Her var vi på vei hjem fra den franske rivieraen.

Marseille er den største havnebyen i Frankrike og den var svær altså! En skikkelig storby som jeg gjerne vil besøke igjen! Likte faktisk Lyon bedre, men Marseille hadde fortsatt sjarm på sin måte. Det er en by som har et dårlig rykte siden det er her flyktningene kommer og bosetter seg. Det er jo en stor by rett med havet. Men det var en skikkelig flott storby som jeg gjerne kunne vurdert som weekendtur, for de hadde masse butikker, mange restauranter, herlig stemning og en deilig vind - haha. Det er jo ganske varmt å gå på shopping og sightseeing langs middelhavet midt på dagen, men her var det luftig og deilig.

Skjønne mamma <3 Smart å reise med henne, for hun er så flink i språk.

Sykt mange vakre bygninger, uansett vinkel. Dette var politistasjonen liksom? Så utrolig flott! Kunne lett jobbet her, haha ;-)

Vi gikk på bakeri i Marseille og kjøpte så syk god mat! Baguett og kaker <3 Jeg kjøpte en stor kjeks med nutella inni. Noe så digg har jeg ikke smakt på lenge. Her i Marseille skjedde det noe irriterende. Jeg hadde skrevet et brev til Audun fra St.Tropez og den fløy ut av vesken min UTEN at jeg merket det. Så vi brukte en halvtime for å lete etter det. Jeg hadde satt frimerke på det, så jeg håper brevet oppsøker en snill sjel som legger det oppi en postkasse. Haha. Det var til og med en dame på gaten som påpekte at brevet var på vei ut av vesken min. Så jeg fikset det, og 20 min senere var brevet fløyet ut. Typisk at jeg valgte et brev som var på str med åpningen i vesken min, hehe.

Jeg fikk kjøpt et nytt brev til Audun som jeg sendte fra Marseille. Men jeg skrev faktisk noe helt annet på dette kortet i tro om at det andre kommer frem.

Dette antrekket fikk jeg av svigers til bursdagen <3 Så lett og luftig! Også så fin farge <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer