Marielas enchiladas

I dag skal dere få oppskrift på en nydelig middagsrett som passer perfekt til helgen! Istedenfor å ha fredagstaco, kan du gjøre en liten vri og lage enchiladas. En supergod middag med både nye og kjente smaker. Vi lagde denne retten i regi av Mariela på fredag og det var SÅ godt! Vi laget ekstra mye slik at vi hadde til dagen derpå. Veldig smart mtp at ikke mamma er hjemme :-)

du trenger:

1 chili, 2 avokadoer, lefser, 1 ananasboks, ost, 1 lime, 3 kyllingfileter, paprika, løk, salsa, salat, creme fraiche, tortilla chips, krydder: 1 ts salt, 1 ts hvitløkssalt, 1/2 pepper, 2 ss spisskummen, 1 ss paprikapulver, 1 ss chilipulver

slik gjør du:

Sett ovnen på 225 grader på varmluft. Skyll tre kyllingfileter og skjær de opp i terninger. Stek bitene med litt olivenolje på en stekeplate med høy varme. Når de er brunet kan du legge oppi strimlet paprika og løk. Dette skal surre godt i ett par minutter før du heller oppi en hel hot salsa krukke, Santa Maria sin. Krydre godt og la det stå å putre. Riv ost som du skal bruke etterpå. Vi brukte godt med ost, men husker ikke hvor mye eksakt. Finn frem lefsene og en stor ildfastform. I denne skal lefsene med kyllingblandingen. Fordel godt med kyllingblandingen og litt ost, og rull sammen lefsene. Sett den i formen på rekke og rad. Dryss over med mer ost og sett i ovnen i 10 minutt.

I mens lefsene er i ovnen kan du lage guacamole! Den lager du med å mose avokadoene med en gaffel. Finhakk 1/2 chili og press 3 hvitløksfedd. Smak til med lime, salt og pepper.

Når lefsene er ferdig serverer du de med guacamolen, chips, ananas, salat, salsa og creme fraiche!

Håper det smaker <3!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

EmmaDitlevsen
EmmaDitlevsen,
susannem
susannem,
Naaam, elsker meksikansk mat - så denne må eg prøve ein dag 😃
nouw.com/susannem