julerommet

I dag har jeg vasket, skiftet på sengen og pyntet soverommet mitt. Det ble så koselig og julete! Ikke minst trengte soverommet mitt å bli ordentlig vasket! Haha. Jeg dro frem alt av møbler og var overalt med sprayen. Jeg skjønner ikke hvordan det kan samle seg så mye støv på så kort tid! Jeg gjorde jo dette for ikke så lenge siden. Jaja. Det ble i hvertfall veldig deilig der inne nå.

Jeg kjøpte inn julesengetøy for noen uker siden og endelig kan jeg bruke det. Det er i flanell og ordentlig mykt! Fikk også opp noe julelys. Da blir det enklere for meg å legge meg. Tror kanskje jeg ikke skal ta det ned faktisk. Kjekt med lys året rundt :-)

Soverommet vårt er jo ikke så stort. Så rommet brukes kun til soving og oppbevaring av klær på sidene og undertøy i en kommode. Om vi flytter en gang i fremtiden ønsker jeg meg større soverom. Det er så lite jeg kan gjøre på dette rommet for å få det fint føler jeg. Bytte av sengetøy gjør mye, men jeg skulle gjerne hatt mer plass til klær, noe pynt og en pult kanskje :-) Et helspeil også.

Etter å ha malt hele stuen og kjøkkenet i høst er jeg egentlig ganske lei maling, men jeg kunne ha malt soverommet for å få det lunere. Men om jeg orker... Det får vi se på.

Jeg liker ikke så godt nisser, men har tatt de frem siden Audun elsker nisser. Haaha. Har de kun på badet og på soverommet da. Og de er på hans side av rommet ;-)

I dag har jeg gjort siste punktene på listen min før jeg reiser i morgen. Stavanger og Bergen next! Kan ikke si at jeg gleder meg til 8-10 timer i bil.. Det blir en lang dag, men jeg gleder meg veldig til å komme hjem til mamsen. Òg til å se Audun på halvveien <3

Jeg har trent ferdig. Hadde som mål å trene hver dag i to uker før juleferie og det har jeg klart :-) Dessuten har jeg rukket å være masse med svigers og venninner de siste ukene. Da er det ikke så tungt å dra.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

lenaaaserud
lenaaaserud,
Så nydelig sengesett!
nouw.com/lenaaaserud
hmls
hmls,
så fint <3
nouw.com/hmls