Joda, jeg er her

Det er ikke uten grunn at jeg ikke har blogget de siste seks dagene. Jeg har søkt tilflukt i redsel om å bli overøst med stygge kommentarer og spørsmål jeg ikke får svart på. Men det skjer så mye annet i nyhetsbilde og spesielt i bloggverden nå til dags, at det virker som episoden som kom ut på tirsdag har gått hus forbi alle. Haha! Helt genialt. Det er jo også en viktig detalj at jeg ikke er en toppblogger og at bloggen har tapt seg helt siden jeg flyttet til Kristiansand. Har hele tiden tenkt at det er veldig dumt at jeg ikke er så flink til å oppdatere, men nå kom det endelig tilgode. Men dere stikker nå fortsatt innom da. Og det gjør jeg også faktisk. Jeg er inne og leser kommentarer, sletter og rydder unna. Prøver å svare dere som stiller kommentarer som jeg tåler akkurat nå, men dere skal vite at det er mye jeg gjerne ville ha fortalt, men som jeg ikke får lov til.

Jeg har med vilje ikke tipset dere om å se episoden som kom ut på tirsdag. Det er Auduns tredje episode og den er helt ny. Mange trodde sikkert at det var reprise, men det er det ikke. Grunnen til at jeg har unngått å reklamere for Insider er for jeg vet at det er mange som vil uttrykke sine meninger og er nysgjerrig.

Det er en episode som kanskje er litt diffus. For alt kan ikke komme frem der. Men alt kommer nok for en dag. Kunne ønske jeg kunne skrive alt her. Men siste bilde i episoden der det står skrevet noe om Audun forklarer en del. Og jeg er så glad for at de valgte å ta det med. Jeg har vært så sinna, lei meg og frustrert. Noen dager har jeg ønsket å rive av meg håret.

Om noen ikke skjønner noe og vil se episoden, går den for siste gang på kanal MAX i morgen (søndag) klokken 20.30. Det blir min eneste reklame for episoden. For om jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg vært foruten den. Denne saken hadde trengt en hel serie for at folk skulle skjønt hele sammenhengen og forstått alt :-) Men Insider er veldig flinke. Det er bare jeg som er alt for personlig involvert til å egentlig mene noe om det. Jeg vet at alt har oppdatert seg og tatt en helomvending, og jeg kunne ønske at det var med. Men som sagt, det aller siste klippet i episoden er det mest oppdaterte og det som beskriver alt best mulig.

I morgen skal jeg besøke Audun igjen <3 2 uker siden sist. I følge meg, er det alt for lenge siden! Men tiden har flydd de siste ukene heldigvis. Men som sagt. Dere sitter sikkert som et spørsmålstegn og jeg har kanskje gjort det enda verre. Dette innlegget er kanskje helt rart for noen. Men når dere ser episoden så tenk utenfor boksen, tenk at alt er mulig og tenk at ikke alt er så svart/hvitt - selv her i trygge, lille Norge. Jeg håper alle får vite hele sannheten før de gjør seg opp en mening eller dømmer, og mest av alt håper jeg at Audun selv får lov til å fortelle hele sin side av saken en dag.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Mona
,
Fy søren sett de misstenkte nå å det var en trist ende på det hele.. Enda 2 år til oppå det han allerede har 😟 Så ufattelig trist, å så trist for deg som sitter på utsiden "alene" å venter <3
LindaJ
,
Har ikke fått sett det enda, må se i morgen. Ville bare sende en klem, og si at jeg heier på deg og Audun <3