Jentetur til Spania

God morgen fra Spania <3 Hadde litt dårlig samvittighet for at jeg sa at jeg var tilbake her, også går det mange dager før jeg oppdaterer igjen. Men greia var at jeg hadde eksamen på torsdag. En skikkelig vanskelig eksamen som jeg grudde meg til, siden jeg ikke kunne like mye som i de andre eksamener. Så dagene før gikk til lesing for harde livet.

Men nå er jeg i Spania og koser meg mamma! En velfortjent ferie en hel uke, om jeg skal si det selv! Og vi skal boltre oss i huset og kose oss med god mat og deilig vær <3 Dere har jo sett huset mange ganger før, så jeg skal ikke lage en sånn "her bor vi"-innlegg, men her er en liten smakebit likvel:

Bassenget er ikke kjempe svært, men nok til å svømme noen runder.. Akkurat nå synes jeg det er i det kaldeste laget. I dag er gradene på 24 i vannet. På land er det mellom 25-30 grader. I går hadde vi en sinnssykt varm dag. Trodde vi skulle renne bort. Da var det 28 grader i skyggen! Sikkert det varmeste vi kommer til å ha denne uken...

I dag har vi vært rundt om hele byen for å finne nye planter og krukker til hagen. Ikke det gøyeste, men det er veldig kjekt å se hvor fint det blir her! Litt etter litt!

I dag er det en stor høydepunkt: Audun ringer! Har ikke snakket med han på drit lenge nå. I hvertall 5 dager - og jeg gleder meg skikkelig mye til å snakke med han. Det har vært noen bilulykker i Agder siste ukene og jeg VET at han alltid tenker på at det kan være meg. Var en bilulykke rett før jeg dro til Bergen og da annonserte de ikke kjønnet eller alderen. Han følger så nøye med og vet det er slitsomt når han ikke kan ringe meg å høre hvordan det går! Men nå er jeg trygt her i Spania og jeg gleder meg til å fortelle han akkurat det! <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Monicaox
Monicaox,
Så koselig, ønsker dere en god ferie 😊
nouw.com/monicaox