januarløfter i februar

inneholder annonselink

Er det en ting jeg ikke har klart og opprettholde, så er det treningen. Jeg er trofast til dansingen som er to ganger i uken, men ellers har jeg gått turer når det passer meg. Jeg har ikke fått gått på ski mer enn to ganger og jeg har ikke fått vært ute og løpt fra meg. Håper alt blir lettere til våren når det blir lysere og varmere. For jeg er helt ute og kjører! Det eneste jeg er stolt over, er min hvite januarmåned og at jeg har brukt mindre snus og bensin. Men trening, uffa meg. Den er det vanskelig å bli konsekvent med. Jeg trener litt sånn når det passer meg og når andre drar meg ut. I går var en av de dagene. Og det var SÅ deilig! Powerwalk i litt over én time, og det føltes godt! Hvorfor gjør jeg ikke mer av dette?

Hadde jeg hatt Chanel hadde jeg blitt tvunget til å gå tur hver dag. Kanskje jeg skal gå til innkjøp av en hund? Haha. Hun er en stor motivasjon, for man må ut uansett vær. Ellers elsker jeg treningsklokken min som jeg går med døgnet rundt. Fitbiten min har fått seg en oppgradering. I fjor hadde jeg en enklere versjon, men nå har jeg gått til anskaffelse av en fitbit som har litt flere muligheter og fargeskjerm. Den er dessuten litt finere. Jeg har byttet reim på den, for egentlig følger det med en plastikkreim. Men jeg ville ha roséreim. Og det er viktig siden jeg går med den både til hverdags og fest. Alt skal registreres! Min favoritt er når jeg våkner. For da sjekker jeg hvor mye søvn jeg har fått. Men også skrittene jeg går i løpet av en dag er viktig å sjekke! Den er med meg overalt! Og jeg blir faktisk motivert til å ta meg en ekstra runde eller hente ting for folk jeg er med, kun for å få ekstra skritt. Haha!

Crewet mitt. Lillesøsteren min Mariela og en venninne. Og Chanel da. Må ikke glemme henne ;-) Hun teller opp hver når hun snur seg. Visst jeg stopper for å ta bilde så stopper Chanel også opp. Hun rykker seg ikke før hun ser at jeg også kommer med. Haha! Så morsom. Hun skal ha med alle. Og om hun teller at ikke alle er med så begynner hun å lage gråte-lyder og vil ikke gå videre.

Jeg har også klatret i trær og hengt litt. Vi gikk fort ene veien og når vi snudde for å gå tilbake så var vi så sliten. Ble tid til litt bilder og litt henging. Jeg kan ikke si at jeg har vært en så flink blogger de siste ukene, så fremover skal kameraet mitt bli med meg overalt <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer