INSTA TAKE OVER

Hei dere! Jeg er bare innom for å tipse, eller minne dere om at jeg har tatt over instagrammen til Teamlivsstil i dag! Det er faktisk første gangen jeg er innpå der og første gang de har en takeover på deres konto! Så spennende og artig! Håper dere vil følge dagen min der og sende meg melding <3 Det hadde jeg blitt kjempeglad for!

Planen min fremover vil være å prøve å få tilbake den gode livsstilen jeg har hatt før. Jeg er jo veldig på og av. Det går jo ikke an å stole på meg. I noen måneder er jeg helt nazi, løper og prepper mat og i to måneder er jeg på fest tre ganger i uken og spise godterier mellom måltidene. Det er jo ikke greit. Jeg kunne ønske jeg var mer balansert. Alle andre klarer jo det, så hvorfor skal ikke jeg klare det?

Jeg har kun vært flink og "vanlig" i kost og trening når jeg har bodd alene/med Audun og ikke hatt skole eller en jobb å gå til. Med en gang jeg får andre ting i livet mitt enn blogg og å bo alene, så går det skeis. Med Audun klarte jeg også å ha en fin livsstil, fordi han er veldig opptatt av god mat og trening. Og man kan trygt si at jeg er en person som blir veldig påvirket av de jeg er med. Både positivt og negativt. Men med venninner så blir jeg som et barn altså. Orker ikke trening. Orker ikke å lage sunn mat. Haha. I hvertfall ikke i flere dager i strekk. Så fremover skal jeg prøve å finne tilbake til den hverdagen der jeg trives best. Masse trening, sunt kosthold og utskeielser kun i helgene. Dessuten skal jeg kutte ned på festingen. Hver sommer drikker jeg veldig store mengder og er ute til langt på natt. Men så snart høsten kommer mister jeg helt gnisten og vil bare være hjemme og være flink. Så jeg håper det gjelder i år også. Haha.

I skrivende stund har jeg vært på powerwalk med Samira. Vi har jogget tre dager denne uken. Mandag. Tirsdag. Onsdag. Vi skal gjøre dette hver dag i ukedagene. Det er SÅ viktig for meg å bevege meg når jeg ellers har en ganske stillesittende hverdag. Føler meg tusen ganger bedre! Nå hopper jeg i dusjen og etterpå skal jeg blogge :-) Håper dere har en fin dag! Husk å følge Teamlivsstil!

Marta Alise

Liker

Kommentarer