in my mind

Da er jeg endelig tilbake både her på bloggen og i leiligheten. Fremover skal jeg bo i Arendal og nyte dagene her. Jeg er så lykkelig! Først og fremst: Det første faget jeg skulle ha denne høsten slipper jeg å ta eksamen i. Det betyr at jeg ikke trenger å dra helt til Kristiansand hver dag. Jeg må fortsatt gjøre en økonomi journalistisk oppgave og den skal jeg naile! I hvertfall gjøre mitt beste :-) Når den er levert inn, er jeg ledig frem til Afrikaturen vår. Woho <3 Jeg er så glad! Om noen lurer på hvorfor jeg får fritak, så er det fordi jeg har hatt økonomifag to ganger i min forrige bachelor. Så det var en stor lettelse at jeg slapp nå, for jeg er virkelig ikke flink med tall og jeg føler jeg gjør mer skade på både min psyke og mitt karakterkort ved å ta eksamen. Jeg er så megaheldig som går på en skole som tilrettelegger og tar hensyn til andre utdanninger man har gjennomført.

Neste uke går jeg også av som både studentrådsleder på skolen og representant i Velferdstinget. Det betyr at jeg ikke har et verv lenger. Det blir rart, for vervene jeg har hatt dette året har bidratt til at jeg har holdt meg mye opptatt. Men jeg er sikker på at jeg kommer til å finne på andre ting som kan få tiden til å gå fort. Jeg har jo en stor reise frem for meg, turer til Audun, venninnekvelder, to andre fag jeg må sette meg inn i og oppussing av leiligheten. For ja, den trenger et lite løft! Jeg trenger også det. Denne uken har treningen startet for fullt. Det er så fint vær, så jeg har utnyttet det til det fulle og vært på powerwalk i lysløypen rett ved meg to dager på rad. Har tre dager igjen med trening denne uken før jeg kan si at jeg endelig er ferdig med første uken. Første uken er alltid helvetes uken. Det er hardt å komme i gang igjen etter en morsom sommer med mange festligheter og usunne mat/drikkevaner.

Til helgen skal jeg til Audun og jeg gleder meg skikkelig mye <3 Jeg har litt dårlig samvittighet, for jeg har ikke skrevet til han på veldig lenge. Har kun sendt postkort fra steder jeg har besøkt langs Europaturen vår. Men ingen lange brev med bilder og store utbroderinger som han egentlig liker best. Jaja. Jeg skal skrive litt i kveld. For jeg elsker jo egentlig å gjøre det, føler meg sååå mye nærmere han når jeg forteller han om tanker, hverdagen og legger ved bilder som gjør han glad <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer