im back!

Hei dere <3

Siste måneden har gått til sykdom, mye skole, turer til Audun og kos med Sara, svigers og fint vær <3 Det er kort oppsummert! Jeg begynner endelig å nyte livet litt. Haha. For været er så fint! Og jeg blir jo SÅ påvirket! Egentlig veldig teit, men det at vi går mot lysere tider gjør noe med meg! Jeg ser ting på en helt annen måte. Alt blir så mye enklere.

Jeg har tatt en skikkelig bloggpause igjen for jeg har ikke klart og oppdatere dere slik som før. Jeg skjønner ikke hvordan enkelte bloggere får det til. Å blogge samtidig som de har en vanlig jobb eller studie? Ahh.. Og noen har jo barn i tillegg til dette! Forstår det ikke! Jeg går med tankene om bloggen min hver eneste dag. Men samtidig går jeg også med tankene om å bare legge den ned. Jeg har jo andre sosiale medier der dere kan følge meg. Og jeg føler jeg bare gjør dette her halvveis nå. Heldigvis får jeg mer fritid fremover og sommeren <3

Men først skal jeg ha eksamen på torsdag og på fredag drar jeg til Spania med mamsen. Vi skal på jentetur. Bare jeg og henne. Enebarnet inni meg digger det! Og jeg gleder meg sykt! Jeg trenger å bli litt brun og få litt nye impulser og miljøforandring. Heeeee..

Disse dagene fremover skal jeg bruke på etikk, etikk og etikk. Vi har nemlig et stort og viktig fag som vi skal ha eksamen i om 4 dager. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg like mye til det, men det blir deilig å få den overstått!

Ellers kan jeg fortelle at jeg var hos Audun forrige søndag med svigers og i dag var jeg der alene. Det var helt fantastisk å se han igjen <3 Har det så deilig med han! Ahhh! Han er verdens beste menneske på denne jord <3 Kommer til å savne han så sykt disse ukene! :-( Etter påsken blir han sendt til Oslo for å være der i 5 uker. Det betyr at jeg må søke på nytt for å få besøke han. Så tåpelig. Og det tar tid! Det kan jeg love dere. Så det går minst 3 uker før jeg får se han igjen. Oppdaterer dere på dette fremover!

Håper dere har det fint <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Når kommer Audun ut da, burde kommet ut før tiden pga god oppførsel vel? Blir nok fint med jente tur ja☺️
nouw.com/frulea
Ingrid
,
Så dumt at de flytter han så mye. Også skal han bare være der i 5 uker, må være tungt for både deg og han. Du må kose deg masse på jentetur og nyt fin været nå😊
Kjetil
,
Hilse fra Audun, merket forandring i humøret hans på Mandagen i luftegården 😊