i min veske finner du

inneholder annonselinker

essentials 

parfyme, snacks, vannflaske, mobil, høyttalere, nøkler og briller

Husker dere episoden av Friends der gutta, Joey og Chandler gjetter innholdet i vesken til Rachel? Og de gjetter ALT riktig! Den episoden er så morsom! Jeg er sikker på at de fleste hadde klart å gjette noen av mine ting jeg alltid har i vesken, for de er ganske basic! Men siden dette er ett etterspurt innlegg, så valgte jeg å poste det likevel :-) Og her er grunnen til hvorfor jeg har nettopp disse:

parfyme: Jeg har alltid en deilig parfyme i vesken min og sprayer meg i løpet av hele dagen. Sikkert litt for mye, men da vet jeg at jeg lukter godt! Denne parfymen er SÅ god!

briller: Dette punktet er ganske sesongbasert. For selv om det er sol på vinteren, så er jeg ikke alltid like flink til å ta de med meg. Men fremover har de fast plass i vesken! Mine briller finner du her.

mobil og høyttalere: Selvfølgelig har jeg mobil, hadde ikke klart meg uten - dessverre! Høyttalere har jeg alltid med i tilfelle jeg vil spille litt podcast eller musikk i ørene!

sminke: Jeg vet aldri hva dagen bringer og hvor den ender, så det er alltid greit å ha med litt sminke for en touch up! Det viktigste er noe til leppene! Denne er min favoritt!

snacks: Dette er det smarteste jeg har i vesken! For jeg vet aldri hvor lang tid det tar før neste måltid. Det er ikke alltid snacksen er like sunn som denne, men jeg prøver!

vannflaske: Til vanlig har jeg faktisk en styggere og lettere flaske! Men for å få det estetisk fint i innlegget lånte jeg vannflasken til søsteren min. Haha.

Andre ting jeg har i vesken er snus og dagbok. Sistnevnte glemte jeg å ta med, og snusen gadd jeg ikke å ha med fordi jeg har en mamma som hater det. Og jeg gidder ikke å fyre mer under det. Haha. Og ja, jeg skal slutte! Må slutte innen Audun kommer ut. Han vet jo ikke at jeg snuser. Ahh.. Dør av det! Og gruer meg til den dagen han finner det ut. Haha.

I dag har jeg lang skoledag! Men jeg har et lite lyspunkt og det er at Audun skal ringe meg <3 Gleder meg skikkelig mye til det. Helt sykt at jeg fortsatt finner glede i de samtalene. Haha.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mariasagvik
mariasagvik,
Den parfymen er så god <3 En av mine favoritter 😊
nouw.com/mariasagvik
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Du har styr på din veske, min består 60 % av snop-papir 🙈
nouw.com/norsketankeridanmark