i julestemning

Selv om jeg kan klage mye på eksamen og tiden uten Audun, har jeg alltid hatt fine førjulstider. Og i dag har jeg dykket litt i arkivet og sett spesielt på de siste årene. Jeg rakk å feire tre juler med Audun og nå har jeg vært på "egenhånd" de siste to julene. Altså, uten Audun. Heldigvis ikke uten familie. Jeg har jo vært masse med familien min og hans, reist og vært en del med venner. Førjulstid for meg er magisk. Det er pynting, julegaveshopping, god mat, baking og pakke inn gaver.

I fjor var jeg som i år opptatt med eksamen tidlig i desember og selv om jeg av og til kunne rive meg i håret av stresset, så hadde vi det ganske fint. Vi tok pauser og gikk i butikker, var på julemarked og på kino. Pluss mange, mange jentekvelder med godteri og pepperkaker <3

h

Hvert år har lillesøsteren min fikset en Audun-dukke til meg.. Og det er SÅ fint gjort <3 Han får egen plass rundt bordet med bordkort og mat på tallerken. Haha. Det blir ikke annerledes i år altså ;-) Og jeg gleder meg. Burde kanskje ta et annet farge på slipset i år.

En del av førjulstiden er også å levere alle kalenderlukene jeg har laget til Audun måneden før. I år har jeg faktisk ikke laget noe kalender til han, fordi jeg var på reise i november og måtte rett ut i ny eksamen. Men jeg har sagt at kalenderen i år er at jeg besøker han én gang i uken i desember :-)

En tradisjon vi har hatt de siste årene er at jeg alltid får ansvaret for å pynte julebordet til selveste julaften. Det er stas <3 Jeg får lov til å pynte det akkurat slik jeg vil og det er så gøy å la kreativiteten ta helt over :-)

En av julene våre sammen <3

Førjulstid da jeg bodde i Oslo <3

Vi har en tradisjon der vi får en helt lik julepysj av mamma under treet. Denne buksen sitter jeg faktisk i nå :-)

Husker noen denne tutorialen jeg lagde for snart 3 år siden? Haha.

Det er så koselig å bake rundt juletider! Her lagde jeg julekuler og ga i gave til svigers.

Audun som nisse hos mamsen <3

Jeg fant ut at jeg likte langrenn for to år siden. Hatet det som barn. Så det resulterte i at jeg fikk ski i julegave <3

Meg og dukken på nyttårssaften kl 00.00 i fjor <3

Julebord hos meg med gilrsa <3

Grøt hos mamma <3

Matchende pysj vi fikk for tre år siden <3

For to år siden gikk jeg til innkjøp av ekte juletre! Det pleier ikke jeg å ha, for jeg har nemlig alltid plastikktre :-)

Så rart å se på hvordan jeg hadde det i leiligheten før.

Julemarked med svigerfamilien min <3

Søte Chanel <3

Nyttårsdrinken jeg alltid lager med julebrus og champagne <3

Å se på disse bildene gir meg en kjempegod følelse, men også litt vemodig når jeg ser på bildene av meg og Audun. Fant mange flere, men valgte å kun dele noen. Jeg gleder meg sånn til jul, så jeg skal ikke sippe. På torsdag hiver jeg meg tidlig i bilen. Jeg skal først besøke Audun på halvveien også til mamma i Bergen sent på kvelden. Det tar ca 8-10 timer å kjøre. Heldigvis får jeg meg en gooood pause fra kjøringen hos Audun <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer