hjem til Arendal. besøk hos Audun. Chanel.

Denne uken har vært litt travel, men veldig fin. Jeg har konstant gått med en sommerfugl i magen. Eller ikke én sommerfugl, 1000! Jeg har gledet meg sånn til å se Audun. Det har nesten vært vondt. Haha. Men samtidig ville jeg ikke dra fra Spania. Så er sånn rar følelse egentlig. Jeg vil ha alt. Audun og Spania. Men nå er jeg i hvertfall hjemme etter å ha besøkt han. Helt fantastisk å se han, som alltid.

Men uken har vært tøff fordi jeg har bodd i bag og vært på reise. Først Spania-Norge første dagen, også Bergen-Stavanger andre dagen og Stavanger-Arendal tredje dagen. Og all reising alene. Som jeg hater. Reising er gøy det, men det er for to eller flere sammen. Ikke bare meg. Alene med mine tanker.

Men jeg har kost meg. Hos Mariela laget vi mammas Ropa Vieja, som er en nydelig rett. Vi dokumenterte det med bilder, så det kommer en oppskrift i morgen :-) Ellers tok jeg bilder av den vakreleiligheten hennes <3 Helt nyoppusset! Jeg er så stolt av henne. Hun har fått det så fint! Lager innlegg av det også!

Jeg har også fått hengt med Chanel denne uken <3 Har savnet henne <3 Hun bor nå hos Mariela siden mamma og Melisa er bortreist. Er mye selskap i henne og når vi koser eller går tur, så får jeg tanker om at jeg også vil ha en liten hund. Men jeg har virkelig ikke tid til det. Da hadde jeg bare fått en hund pga av meg selv og det hadde ikke vært rettferdig for hunden. Jeg hadde nok ikke gitt han like mye tid og kjærlighet som den trenger. Men en dag skal jeg ha. Når vi er to, har større hus og har mer tid <3

Nå skal jeg pakke litt ut før jeg legger meg. Egentlig ganske sliten, men jeg har masse å gjøre før jeg skal reise igjen 1.august. I tillegg er jeg helt tilbake på bloggefronten! Det er så gøy <3 Har savnet det.. Og dere <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer