Gresskarbrød!

I forgårs lagde jeg gresskarbrød og det ble så vellykket! Audun sier det er noe av det beste han har smakt og jeg tar han på ordet ;-) Jeg ble veldig fornøyd selv, selvom jeg ikke er den største brød-spiseren. Av denne deigen fikk jeg to brød, ett til oss og ett til svigerforeldrene mine. Her oppskriften min;

Du trenger; ♥ 1 L mel ♥ 1 L vann ♥ 7 dl grovt hvetemel ♥ 2 dl gresskarkjerner ♥ 2 dl linfrø ♥ 2 dl havregryn ♥ 2 dl revet gresskarkjøtt ♥ 1pk gjær ♥ 2 ts salt

Slik gjør du; ♥ Mix alt godt sammen

♥ Dekk til og la blandingen heve i 30 minutter ♥ Kna godt og hell halve blandingen i to brødformer (husk å smør formen) ♥ La det etterheve en time ♥ Stek på 200 grader i 45 minutter på nederste rille.


♥ Utrolig godt brød! Prøv det du også!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

IP: 173.231.62.73