GIRLS TRIP NEXT

inneholder én annonselink

JENTETUR

I dag reiser jeg og Sara til Golden Sands i Bulgaria! Kan ikke tro at dagen endelig er kommet der jeg skal på tur med en av de morsomste jeg kjenner. Mange latterkramper venter på meg i varmere strøk. Håper hun har ladet batteriene like mye som meg. For hun skal underholde meg fra morgen til kveld med å bare være seg selv. Hun er så gøy! Jeg kan ikke beskrive henne. Hun må oppleves. Skal prøve så godt å dokumentere personligheten hennes på turen. Hun er FOR bra til å ikke deles med dere!

Turen min i dag er som følger: stå opp og spise frokost. Ordne siste rest med kofferten. Dusje. Bli hentet og kjørt til bussen av svigers. (Åhhh, verdens beste svigers som gidder dette). Ta bussen til Bærum. Spise middag hos Sara. Bli kjørt til flytoget. Ta flytoget til Gardemoen. Fly til Burgas. Ta buss til hotellet. ---> NATTA! Om alt går etter planen da. Det vet vi jo ikke enda. Haha :-)

Jeg kjenner at jeg er et lite hakk engstelig for å dra til Bulgaria. Spesielt når ikke Audun er med som beskyttelse. Hehe. Har hørt mye rart om stedet og det eier jo ikke verdens beste rykte. Men som alltid så sjekker jeg og leser hvert eneste ord på regjeringen sine sider. Det er forresten et av mine beste tips om du skal ut å reise. Der står ALT du trenger å vite. Hva man må se opp for, skikker og normer, veier, valuta, +++. Det var der jeg for eksempel lærte at å nikke i Bulgaria betyr nei og omvendt om man tar hodet fra side til side.

En annen ting er at denne reisen ikke ble så godt tatt i mot av Audun. Heee... Det var kjipt å si til han at jeg skulle ut å reise igjen. Jeg har akkurat vært én mnd på reise med mamma, vært hjemme litt over en uke også skal jeg ut igjen. Også til Bulgaria.. Av alle steder. Som alle vet er litt ekstra utsatt om man har lest litt nyheter om det siden det tok av som feste-destinasjon. Han er vanligvis SÅ glad for at jeg gjør det jeg vil, reiser, er med venner og at jeg ikke legger et lokk på meg selv eller nekter meg ting. Så han er 99 % av tiden veldig støttende og glad på mine vegne. Slik at jeg kan se tilbake på denne tiden å vite at jeg ikke har gått i noe ventemodus. Men Bulgaria. Nei, det kunne jeg ha spart han for.. I følge han. Han sa: "Det er jo så mange andre ferie og feste-steder dere kunne ha dratt". Ehhh.. Men han sitter med en fra Bulgaria og han roet han litt ned og sa at kriminaliteten har gått ned her. Vi måtte bare se opp for lommetyver når vi var på stranden. For det hadde han nemlig drevet på med selv. Hm. Haha. Vet ikke hva jeg skal tenke. Men jeg får tro på han og ta rådet om å ikke gå fra veskene :-) Samt alle andre logiske råd om å feks ikke gå fra drinken, alltid gå sammen med Sara og være rundt folk, og ikke gå i mørke smug.

Denne gangen ble det ikke noe pakkevideo som jeg gjerne skulle hatt tid til å lage. Men jeg har laget en liten liste over ting jeg MÅ ha med på ferie. Slik som pass, mobil og klær gidder jeg ikke å ramse opp - for det er en selvfølgelighet.

- nesespray, halstabletter, aspirin - dette SUGER jeg med å huske når jeg skal ut å reise. Men denne gangen har jeg faktisk husket det. Jeg blir alltid litt småsyk av aircondition og det er vondt å legge seg med sår hals.

- Veet hårfjerningskrem. Jeg er blitt helt avhengig av disse kremene. Jeg slet med litt nupper og drit på bikinilinjen før. Men med disse er jeg som en baby der jeg tar vekk hår. Anbefales! Har alle tre tubene og elsker de! Tar de overalt jeg ikke vil ha hår. Selv om det står at man feks ikke skal bruke det nedentil. Men den fjerner ALT og etterlater ikke noe rødt eller nupper.

- masse øredobber. Jeg elsker å variere med ørepynten når jeg er på ferie. Jeg er jo ikke noe smykke menneske. Heller ikke armbånd. Men øredobber MÅ jeg ha med! Kjøper også noen hvert sted jeg reiser.

- ørepropper - De gangene jeg reiser fra øreproppene så blir jeg så deppa! Man må ha ørepropper med seg. Spesielt på flyturen. Denne gangen har jeg lastet ned podcaster som skal underholde meg på den nesten 4 timer lange turen.

- vaselin - for å få sove, må jeg ha noe fett på leppene. Hater å være tørr! Jeg er avhengig og det blir enda verre på ferie når man er solbrent.

- nøttemiksen min - jeg lager en supergod nøttemix med mørk sjokolade, nøtter + kokosflak. Blander det godt og har det som snacks på flyturen.

Sorry at innlegget kommer litt sent!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Celibe
,
Kan du ikke skrive et innlegg om Bulgaria når du kommer hjem? 😊 Negative & positive opplevelser? Er også litt skeptisk til landet, men ser jo veldig fint ut der også haha!