Fra ferie til virkelighet

tan. braides. and friends

Flyturen i går gikk smuud! Selv om det er litt dumt at de velger å fly oss hjem halv tolv om kvelden... ZzzZzz... Men vi fikk hele torsdagen i Sunny og det var faktisk deilig. Vi solte oss på stranden i 7 timer, spiste masseeee frukt, badet i høye bølger helt til vi ble kastet ut av vannet av en vakt, fikk massasje og tok fletter!

Sjekk så stilige fletter!! Me love <3 Dessverre varer de ikke lenge. Vi har klippet av den hvite hårtusten. Haha. For den var litt rar. Men ellers elsker jeg dem og gruer meg til jeg må ta de av! Får skikkelig Spice Girls-vibe av flettene!

I dag har jeg pakket til én uke i Kristiansand, for på mandag begynner nemlig fadderuken vår. Eller, den begynner egentlig i morgen, lørdag - for vi har opplæringskurs i hvordan bli den beste fadderen. Jeg skal være fadderleder i år og Sara er nestleder, så vi er ikke på noe gruppe, men har istedenfor ansvaret for alle på skolen som er med i fadderuken. Det blir spennende og jeg håper at det opplegget vi har vært med på å lage blir gøy! Både jeg og Sara ble ganske glad når vi begge to fikk den jobben <3 Det viktigste for oss er at fadderbarna som vi skal ta i mot på mandag får det bra i byen og gleder seg til å begynne på skolen <3 Så fra mandag er det full rulle for oss! Jeg gleder meg skikkelig mye!! Eneste jeg går og tenker på er at jeg ikke får sett Audun før neste søndag. Og da er det hele tre uker siden sist... Knust hjerte! Men jeg vet han er glad på mine vegne.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sceneteppe
Sceneteppe,
Så herlig! Enig i det med flettene
nouw.com/sceneteppe