etter stormen

inneholder annonselinker

jakke her, skjørt her, veske Ellos (utsolgt), solbriller her

Denne uken har vært hakket mer travel enn jeg hadde planlagt. Uken har gått til å skrive en artikkel som skal inn på mandag, nytt valg på skolen, båttur med svigers, trening hver dag, kosekveld med Samira og lunch hos meg med svigers på besøk. Plutselig var det torsdag. Det har gått fort og det kan det fint fortsette å gjøre. Jeg og Sara bestilte ferdig turen vår til Tanzania i går. Ahhh. Så deilig å ha det gjort! Ble litt stresset over at det bare hang i luften. Vi hadde hverken hoteller eller flyreiser i boks. Men nå er alt klart! Eller. Vi mangler visum. Vi har kun fikset visum til Kenya. Så jeg håper vi får det på plass snart. Det er så deilig å bare få ting gjort! Ellers går jeg og tenker på det og det tynger meg.

Noe annet som har lettet fra mine skuldre er at jeg har fått ordnet opp med A. Jeg hater at det er noe usnakket eller tanken på at han kanskje er lei seg. Det er så ekstra sårt nå med denne drittsituasjonen!

På mandag hadde vi en koselig jentedag i Arendal. Det har vært så fint vær <3 Nesten hver dag. Tok henne med på Solsidan, som kanskje er min favorittrestaurant her i byen. Elsker tapasen deres <3 Var mitt og Auduns stamsted på sommerstiden, men dette året har jeg ikke vært der mye. Så det var på tide altså!

Ellers hadde vi valg på skolen i dag. Jeg går av som STRÅ-leder (studentrådsleder for vår skole) denne måneden og det er veldig vemodig. Husker selv hvordan valget var i fjor. Jeg hadde ikke planer om å stille før valget hadde startet. Haha. Da var det apell og "stem på meg" foran alle på skolen. Ganske skummelt, men SÅ verdt det og jeg angrer ikke ett sekund. Dette året har vi fått til så utrolig mye og samarbeidet med skole og andre studenter har vært helt suverent! Siden jeg også ble fadderleder for årets fadderuke ble det en fin avslutning på mitt år som leder av studentorganisasjonen vår.

Ahh. Sjokolade <3 Dette skjer aldri! Vi bestiller aldri dessert! Men shitt så godt det er å avslutte med noe søtt! Angrer alltid rett etterpå. Det må jeg slutte med... For det skjer så sjeldent.

I kveld er jeg ferdig med artikkelen min og kan sende den inn til godkjenning! Gleder meg til å ha den overstått. Da skal jeg kun fokusere på å besøke Audun, oppdatere bloggen oftere og leiligheten. For den trenger maling og en liten oppgradering her og der!

Marta Alise

Liker

Kommentarer