et liv uten en plan

GOD LØRDAG

For første gang i år, har jeg en ledig helg hjemme i Arendal uten noen planer. Jeg har ikke gledet meg til denne helgen, men jeg har heller ikke gruet meg. Jeg har bare vært helt nøytral. Var litt irritert for noen dager siden fordi at det ikke var ledig til å besøke Audun. Helt ærlig, er jeg glad for det nå. Fordi jeg får oppleve å ha en helg der jeg tar alt på sparket. Jeg har ikke hatt peiling på hva helgen ventet meg, visste ikke hva jeg skulle finne på for noen dager siden. Veldig deilig altså, men kun én gang i blant! Jeg ønsker meg ikke denne helgen ofte. Kanskje sånn én gang i mnd?

Jeg har manko på venninner som bor her i Arendal. Så når en har fått seg kjæreste, en annen skal i bursdag, og tredje er bortreist - ja, da er det bare meg. Heldigvis har jeg svigers <3 Som jeg skal være med i kveld.

jeg har på meg: topp fra H&M (veldig gammel), skjørt her, øredobber Zara, neglelakk her

I går tok jeg hull på tanken om å male i stuen. Endelig fikk jeg fingeren ut! Haha :-) Jeg dro på malebutikken og kjøpte inn to forskjellige farger. Det blir SÅ fint! Gleder meg til å vise dere!

I går var en ordentlig produktiv dag der jeg virkelig utnyttet til det fulle at jeg hadde en helg uten å reise bort, besøk eller fest. Jeg stod opp tidlig for å spise en god frokost, kom meg på trening og fikk satt i resten av vaksinene. Etter dette dro jeg rett for å kjøpe maling og da jeg kom hjem startet jeg med en gang. Forarbeidet var helt pyton, men tror det blir verdt det! Jeg har ikke kjempe mye erfaring, så det blir kanskje ikke en toppjobb. Har likevel troen på at jeg skal bli fornøyd. Jeg malte i fem timer også dro jeg på vinkveld hos en venninne som bor i min gate. Helt perfekt! Så spontant, og så hyggelig!

I dag var jeg også veldig effektiv! Jeg er så stolt altså. Jeg har virkelig trengt en slik helg der jeg får gjort ting som jeg ofte utsetter fordi jeg prioriterer alle andre. Jeg har malt andre strøk i dag og vært på butikken for å kjøpe akryl og mer maskeringsteip. Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg til svigers på middag <3 I morgen skal jeg male den tredje veggen :-) Dere har fått servert to bilder fra forrige helg. Fordi det er kaos i stuen, jeg ser ikke ut og det regner ute, så klærne er etter forholdene: Ikke så veldig inspirerende og fine som fra lørdag for en uke siden :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer