en liten update

Okei, så sist gang jeg forlot dere, var jeg i Spania med mamma. Vi hadde noen herlige dager i Denia med sol, sykling, shopping og tur sørover. Vi besøkte Murcia, Granada og Torrevieja. Veldig gøy! Og jeg elsker å være med mamma <3 Hun er den beste reisepartneren. Nesten i hvertfall. Rett under Audun :-)

Etter en drøy uke i Spania kom jeg tilbake til Bergen og var der i noen dager før jeg dro til Kristiansand for å ha praksis. Det var vårt sist fag dette året og det gikk veldig bra. Eller, jeg vet ikke karakteren jeg får i det faget. Men det var veldig kjekt. Vi fikk lære radio, hadde tv-redaksjon og avisredaksjon. Den siste praksisen var den aller beste! For det var så mye lettere med smaken av sommer! Det var lyse dager, nedtelling til ferie og mye lettere å bære utstyr og div, uten snø slik som vi hadde sist praksis. Til nå har jeg fått karakterene; B, C, A, B, A :-) sykt fornøyd! Venter nå på siste karakter. Kunne ønske jeg kunne stryke vekk C-en, for den passer ikke så bra inn. Men hei! Det er en god karakter! Og det beste av alt; jeg vet jeg er på rett plass! Det er så gøy å intervjue folk, gjøre research, være programleder, reporter, skrive, ta bilder, ta kontakt med folk! Ja, alt jobben innebærer. Dette året, faglig sett, har vært fantastisk! Kunne ønske jeg skjønte for mange år siden at det var dette jeg ville. Og at jeg ikke måtte fylle 26 år før jeg fant ut av det.

I Kristiansand hadde jeg litt over en mnd igjen av både skole og leiligheten jeg har leid siden august. Jeg har jo ikke vært så heldig med leiligheten.. Mye flytting frem og tilbake pga oversvømmelse. Men nå er jeg endelig ute av den og jeg kan si at jeg har bodd et skoleår i Kristiansand. Det var veldig tøft siste ukene for det var så utrolig mye å gjøre hver eneste dag. Jeg måtte flytte midt i praksis/eksamensperioden. Vi arrangerte semesterfest på skolen og jeg hadde Audun i Oslo i rettssak. Det har ikke føltes helt okei å være så langt unna når han hver dag i 7 uker har gått gjennom noe så tøft. Vi vet enda ikke hva resultatet blir, men jeg går og håper på noe som kanskje ikke kommer. Vi får se. Jeg oppdaterer dere <3 Vi skal uansett klare oss <3 Audun er nå i en annen by og reisingen fortsetter foreløpig. Det var vært tungt å skjongelere skole, venner og besøk hos han.

Beste gjengen <3 Jeg og tre andre i klassen har blitt en liten Ludogjeng. Først var det bare tull, men Sara gjorde alvor av det å kjøpte noen armbånd til oss på cruise i påsken. Haha. Jeg er gul i Ludo-gjengen. Vi hadde Ludo-sermoni og alt! Dere som følger meg på instagram fikk se hele seansen ;-)

Her er litt bilder fra praksisen og at mamma kom ned og hjalp meg med flytting. Jeg flytter nå tilbake til Arendal etter at jeg har vært i syden. Her tenker jeg faktisk å bli. I hvertfall til over nyttår. Jeg orker ikke Kristiansand lenger. Jeg skal fortsette å studere, men jeg vil pendle fra Arendal. Det kommer ikke til å være skole hver dag slik som i studiestarten i fjor og jeg skal til Kenya og Tanzania i 5 uker. Når jeg er hjemme fra den reisen, som forresten er en studietur, så er det bare noen uker til jul. Ser at det blir unødvendig å flytte tilbake til Kristiansand. Dessuten savner jeg mine rutiner. Ikke bare med bloggen, men med trening, ha en hel leilighet til meg selv, osv. Bloggen er selvfølgelig en stor grunn til at jeg vil bo i Arendal. Også er jeg nært mine svigerforeldre <3.

Nå er jeg hjemme i Bergen igjen. Det er så deilig å ha sommerferie! Men jeg har enda litt å gjøre. Jeg er studentrådsleder på min skole og har litt praktiske ting jeg må gjøre før jeg er helt "fri". Jeg har også fått jobben som fadderleder og vi i styret har ansvaret for å planlegge kveldsprogrammet for hele uken. Det blir SÅ gøy! Gleder meg til å ta i mot de nye studentene og gi de den beste starten <3

I løpet av de neste dagene skal jeg kose meg skikkelig. Jeg får Sara på besøk i morgen. På selveste bursdagen min. Jeg fyller 27 år i morgen. Det er så fint av henne å komme <3 Jeg har blitt så glad i den jenten! :D Vi skal ha en liten jentebursdag her i morgen som mamma har laget til. En liten familiefeiring. Også skal de neste dagene gå til pakking til Spania <3 Gleder meg!

Her er to bilder fra Oslo turene mine. Var så kjedelig at Audun måtte være der så lenge. Det er helt andre regler der, besøkene varer for eksempel bare én time og alt er mye strengere. I hvertfall på den avdelingen han var på. Men heldigvis var jeg der med svigers og Sara <3 Livet kan være så tøft noen ganger. Og jeg tenker av og til; når skal det ta slutt? Når blir livet enklere?

Marta Alise

Liker

Kommentarer